Митьо Пищова запя с Румънеца и Енчев

1
Румънеца и Енчев

Румънеца и Енчев успяха да привлекат на своя страна плейбоя от Арбанаси Митьо Пищова и го впрегнаха на участие в най-новия им видеоклип. Атрактивният Пищов отново впечатли публиката, като се развя из цяла България със зелен „Трабант” и съпруга.

От кухнята на родния шоубизнес издадоха, че следващата стъпка на новосформираното трио ще бъде да регистрират официално новата си група, която ще носи добре познатата от близкото минало абревиатура

РЕП – Румънеца, Енчев и Пищова.

Естествено, стъпката била предприета, след като тримата се консултирали с някои от най-мощните продуценти в родината. Повечето от тях ги уверили, че са готови на секундата да инвестират десетки хиляди левове, защото били уверени в успеха. На предварително заседание били изказани мнения, че РЕП има потенциал да тръшне в земята дори и най-популярните чалга изпълнители.

Песента към новото видео носи името „Моята жена 2” е логическото продължение на едноименния хит отпреди няколко години. Клипът впечатлява с интересния си и забавен сюжет, който показва живота на едно средностатистическо семейство след 10 години брак.

Митьо Пищова

Румънеца и Енчев обясняват, че спрели избора си за главен герой на Митьо, защото той се прочу именно с огромните си успехи сред жените. Те припомниха, че не минава и ден, без пухкавият симпатяга да се похвали с нова бройка.

„Той е уникално животно и е изключително забавен. Каквото и да каже, падаме от смях. Задължително ще продуцираме песен с Пищова, на която той ще пее. Българският шоубизнес няма да е същия когато и Митьо отвори гърло да пее“ – шегуват се изпълнителите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *