Митьо Пищова в болница след мощен запой

0
Митьо Пищова

Масивният любител на женски прелести и изтънчен кавалер Митьо Пищова, влязъл в болницата след изключително тежка пиянска нощ, издадоха негови другари по маса. За щастие всичко се разминало без проблеми, но тежкият болярин бил в доста сериозно прединсултно състояние.

След като цяла нощ компанията яли, пили и се веселили в известна търновска дискотека, на Митьо му призляло към осем часа сутринта. Първоначално другите, а и той самият, отдали това на естествената преумора последваща от безсъние, алкохол и жени. Отпуснал се в сепарето уж да подремне, но само след десет минути станал да си върви.

Митьо Пищова

Когато се прибрал вкъщи обаче му станало още по – зле, защото направо не можел да диша и от носа му тръгнала кръв. Най – накрая Митьо се усетил да извика доктор, а пристигналата линейка директно го откарала в болницата за изследвания и оказване на първа помощ.

Когато Митьо Пищова се съвзел докторите му обяснили, че буквално е бил в прединсултно състояние. Спасила го именно изтеклата през носа му кръв, която прочистила кръвоносните съдове от опасните съсиреци. Сега известният шоумен е на легло в дома си и пие по една шепа лекарства на ден.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=FPlyEcMWWRg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *