Митьо Пищова стене за внимание, търси пари за мацки

6

Митьо ПищоваЯвно славните времена на Митьо Пищова изтичат. Никой за нищо не го търси, никой не пише за него, а пред портата му в Арбанаси не се реди опашка от манекенки. Самият той призна, че бил малко зле с ерекцията, но щял да се оправи. Бохемът се опита да замаи Карбовски с куп лъжи, но нищо не хвана декиш. Той разказа една почти правдоподобна история как го стреляли пред къщи.

Навел се да си вземе ключовете за катинара, защото ги изтървал и само това го спасило от петте изстреляни по него куршума. Бяха ми дали едни пари. Руснаци. Да им строя хотел, разприказва се светският лъв. Ама аз се хванах с едни компании, агънца, винце, чевермета и като гледам, парите за хотела свършили. Пращат ми те човек да види как върви хотела и аз казвам – върви бе, много добре върви. Той поиска да го види и аз му показах една гола поляна. Руснакът рече, че след половин година ще мине да види строежа, обаче аз пак му показах поляната. И след няколко дни пет куршума. Благодаря на Бога жив съм, каза театрално Митьо. мис СиликонТой не можа да обясни, след като не са го уцелили първия път, защо не са направили втори опит и защо не са се опитали да му вгорчат живота поне, а махнали с ръка и го оставили да живее като птичка божия. Ако руската мафия ти даде едни пари, със сигурност ще си ги търси до дупка. Ако наемен убиец те цели пред къщи, но не те уцелва, защото си си изтървал ключовете, какво му пречи да те довърши с останалите куршуми? Или му се е обадила съвестта и си тръгнал? Стига лъга бе, Митьо, изнерви се Карбовски, когато бохемът започна да разказва втора небивалица. Как лежал половин година в болницата и сега му трябват поддържащи процедури и много пари, а останал със 120 лева пенсия. По времето, през което се предполага, че се е търкалял в болница, Митьо наистна се търкаляше, само че по плажа. Със задължителния антураж от слаби като анорексички мацки, които бяха обули миниатюрни бикини върху изхвръкналите си кокали. Докато беше на предполагаема рехабилитация в Павел баня, отскачаше до телевизиите да коментира участничките във ВИП и БИГ Брадъра и да ги нарича кифли. Митьо наистина го е закъсал с парите, защото вече не може да организира масово конкурсчетата си за миски, с които скубеше пари от малките общини. Общините обедняха, с тях и Пищова, коментираха зрители.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/FPlyEcMWWRg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

6 КОМЕНТАРИ

  1. от тази дебела свиня по голям лъжец няма,както се смее,започва да плачи и пак обратното.няма никакво усещтане за срам,излага се като пълен сельо.мисля че много внимание му се обръщта на този бай ганьо…

  2. ДЕБЕЛАТА СВИНЯ СЪЩЕСТВУВА,БЛАГОДАРЕНИЕ НА МУТРЕНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА ДО СЕГА ! „СИСТЕМАТА“ Е ДОПУСНАЛА ДА СЕ ПЪЧАТ МНОГО ТАКИВА, КАТО ТОЯ ПЛУЖЕК И ДЕБИЛ ,ТОВА ДЕМОТИВИРА КАДЪРНИЯ И ТРУДОЛЮБИВ БЪЛГАРИН !

  3. Ще гледаме тоя простак по телевизиите,щом има още по-големи простаци,които го канят.

  4. Ще гледаме тоя простак по телевизиите,щом има още по-големи простаци,които го канят.

  5. Драги дами, представяте ли си да си легнете с тая буца мас? Три години да съм без мъж, няма да го докосна. Какво му харесват толкова манекенките, не разбрах.

  6. Как какво му харесват и ти пък парите много ясно какво друго може да е коя уважаващ себе си жена иначе ще излезе с него или още по-малко вероятното да си легне с него

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *