Митьо Пищова отказва жените – иска брак с мъж!!!

1

Вече ми омръзна от жени и май следващия брак ще го сключа с Мистър България, заяви скандално известният търновски мераклия.

Откакто последните два брака не се състояха – едната булка избяга в деня на сватбата, а роднините на другата му попречиха да сключи брак номер 8, той се отчаял от нежната половинка на човечеството. Капризни са дамите, факт. Седем пъти съм се женил и все не попадам на подходящата, жали се бизнесменът с неясен бизнес. Досега той си падаше по девойчета от 18 до 23 години, слаби като тръстики, почти анорексички. Последните две обаче му избягаха. Дали заради тройната разлика в килограмите, или за креватни противоречия, не е ясно. Дали заради трудното си детство, или по други причини, той не може да задържи жена до себе си.

Сегашният бохем бил скитник в детството си и от малък спял на улицата по пейките, а през зимата в някое порутено мазе. Хранел се от кофите за боклук и затова сега е твърде взискателен към живота си и лукса. Пищова има много пари, с които примамва девойчетата и бъдещите си булки, но само парите явно не стигат за една дълга връзка. Какъв е произходът на средствата му гадаят много медии и го тласкат от един бизнес в друг, но самият Митьо се усмихва снизходително на всички „разкрития“. Той кара скъпи коли, винаги има поне две придружителки, отсяда в тузарски хотели и живее като Крез. Но с жените не ми върви, признава известният търновец. Ще взема да пробвам как е с мъжете. Там пък може да ми се усмихне щастието.

Смях с Митьо Пищова. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *