Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Митьо Очите започва бизнес в ЮАР с Веска Меджидиева от кръга „Орион“

След броени дни Димитър Желязков излиза от затвора в Белене. Наркобосът няма да си губи времето, а веднага заминава за ЮАР, където вече е подготвил всичко за новия си живот. С помощта на скандалната Веска Меджидиева, Митьо Очите започва бизнес в африканската държава.

Измамничката от кръга „Орион“, която беше осъдена у нас на 2 години затвор за присвояване на милиони левове, от осем години се подвизава в ЮАР. Там Меджидиева избяга заедно с покойния си вече съпруг Румен Спасов през 1997 г., когато започна разследване срещу тях за крупни измами.

Митьо Очите се свързал със скандалната измамничка чрез свой приятел адвокат от Бургас. Молбата на несебърския Ал

Крадлата Меджидиева се шири в просторно имение в ЮАР

Капоне била Меджидиева да му купи имение в африканската страна. Намеренията на Димитър Желязков са да се посвети на животновъдство и селско стопанство, след като приключи с делата си в България.

Веска Меджидиева купила фермата за Митьо Очите със свои пари, тъй като всички банкови сметки на мафиота са запорирани. Димитър Желязков обаче е скатал богатството си в сейф на бургаска банка, откъдето ще си ги прибере след като излезе от затвора. В момента имението се води на името на Меджидиева, но веднага след като се разплати с Митьо Очите, наркобосът ще стане официален собственик на фермата.

У нас принцесата на кръга „Орион“ , близък до бившия премиер Жан Виденов, се съди за източването на 290 млн. стари лева от Българска земеделска промишлена банка, чийто директор беше Меджидиева. Парите били необходими за получаването на лиценз, но до там така и не се стига, защото скандалната дама ги пренасочва към свои банкови сметки в чужбина.

Меджидиева и вторият й съпруг Румен Спасов напускат тайно България, след като лидерът на кръга „Орион“ е обвинен за убийството на Андрей Луканов. Срещу Веска пък започва разследване за източването на банката, която ръководи. У нас Меджидиева е осъдена на две години затвор.

Митьо Очите от килията в Белене. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Митьо Очите започва бизнес в ЮАР с Веска Меджидиева от кръга „Орион“

 1. Тъп тъп затъпен Отговор

  03.07.2015 в 3:47

  ТОВА Е ВПЕ4АРЛЯВАЩО И АКТУАЛНО! МНОГО ХОРА БИХА ИМ ЗАВИДЯЛИ! А И ЖУРНАЛИСТЪТ СИГУРНО ЩЕ ВЗЕМЕ ГОЛЯМ ХОНОРАР ЗА ТАЗИ СЕНЗАЦИОННА ПУБЛИКАЦИЯ?! МНОГО МЛАДИ ХОРА ИМ ПОДРАЖАВАТ И ИСКАТ ДА СА КАТО ТЯХ! НЕ СПИРАЙТЕ БРАТЯ ! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ТВОРИТЕ МАВИОТСКИ СТРУКТУРИ И СЕНЗАЦИЯ ! ИНАК ШЕ ФАЛИРАТЕ ДЪРЖАЯВАТА!!! С ОБИ4 МОЯ МИЛОСТ: ШУШУМИГАТА…. 02/934 3896

  • Катани Отговор

   03.07.2015 в 3:59

   Прякорът ШУШУМИГАТА сигурно Ви идва от това , защото не знаете да пишете !? Инак добре казано ЩЕ ФАЛИРАТЕ ДЪРЖАВАТА … Копане и трябва на таз звмя , а не слова!

  • Катани Отговор

   03.07.2015 в 4:10

   Прякорът ЩУЩУМИГАТА сигурно Ви идва от това , защото не знаете да пишете?! Инак добре казано – ЩЕ ФАЛИРАТЕ ДЪРЖАВАТА !На Тази земя не и трябват слова а работна ръка!

 2. Тъп тъп затъпен Отговор

  03.07.2015 в 3:49

  ТОВА Е ВПЕ4АТЛЯВАЩО И АКТУАЛНО! МНОГО ХОРА БИХА ИМ ЗАВИДЯЛИ! А И ЖУРНАЛИСТЪТ СИГУРНО ЩЕ ВЗЕМЕ ГОЛЯМ ХОНОРАР ЗА ТАЗИ СЕНЗАЦИОННА ПУБЛИКАЦИЯ?! МНОГО МЛАДИ ХОРА ИМ ПОДРАЖАВАТ И ИСКАТ ДА СА КАТО ТЯХ! НЕ СПИРАЙТЕ БРАТЯ ! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ТВОРИТЕ МАВИОТСКИ СТРУКТУРИ И СЕНЗАЦИЯ ! ИНАК ШЕ ФАЛИРАТЕ ДЪРЖАЯВАТА!!! С ОБИ4 МОЯ МИЛОСТ: ШУШУМИГАТА…. 02/934 3896

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *