Митьо Очите скатал в чужбина „бели“ милиони за черни дни

2

O4iteНесебърският бос Димитър Желязков- Митьо Очите скатал милионите си, спечелени от дрога, говори се из Южното Черноморие. Чрез офшорни дружества, гагстерът успял да скрие от лапите родното правосъдие към 10 млн. лв.

След половин година наркобосът ще излезе на свобода. По делото за пране на пари адвокатите на Митьо Очите се споразумяха. Подсъдимите Желязков, приятелката му Антигона и майка му Станка се оттърваха съвсем леко, след като се признаха за виновни. Дамите получиха условни присъди, а Очите- 4 и половина години. Но на практика ще излежи само 6 месеца, тъй като се припокрива с предходната за организиране на o4ite2наркобанда. Семейството ще загуби и няколко имота. Сред тях обаче няма да бъдат заведенията и хотелите на гангстера в Слънчев бряг, тъй като не се водят на негово име.

Още преди няколко години, „светнали” Димитър Желязков как да прикрие огромните си доходи от престъпна дейност. Тактиката се използва от почти всички, които искат да скрият нерегламентирани печалби- от чуждо име се регистрира офшорна фирма и следите на парите вече са заличени.

Говори се, че въпреки че бандата на Митьо Очите официално бе разбита, според полицията, негови момчета продължават да владеят пазара на дрогата по Южното Черноморие, включително и най-важната част- Слънчев бряг. През лятото стоката на Очите е без конкуренция в най-тузарския курорт. Дори силен конкурент като висаджията Христофорос Аманатидис- Таки не успял да разбие монопола на несебърския бос. skandalno.net

Въпреки че държавата прибира имуществото на наркобоса, той е добре подсигурен. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. ХА..ХА..ХА..,А МАЙКА МУ ПРОКЛЕЛА НЯКОЙ СИ ЗА 100 000лв.,ЗАЩОТО Е ПОИСКАЛ ПОТКУП ЗА ДА НЕ ВКАРАТ СИНЪТ Й В ЗАТВОРА И ТОЗИ НЯКОЙ ВЗЕЛ,ЧЕ УМРЯЛ. КАЗВА, ЧЕ ГИ Е НЯМАЛА ТЕЗИ ПАРИ. ДА , АМА НЕ . СИНЪТ Й ГИ Е ИМАЛ, СЛЕД КАТО МУ КОНФИСКУВАТ НАД ДВА МИЛ. ЛВ. НЕДВИЖИМ ИМОТ . КАКВА МАЙКА, КАКВА ФАМИЛИЯ. КРУШАТА НЕ ПАДА ПО-ДАЛЕЧ ОТ ДЪРВОТО. МАЙКАТА ГО Е БИЛА КАТО ТЪПАН И ГО Е УВРЕДИЛА , А СЕГА ТОЙ ПРОДЪЛЖАВА КАТО МАЙКА СИ.
    ГОСПОДА УПРАВНИЦИ , СПРЕТЕ ДА УГАЖДАТЕ НА ТАКИВА ХОРА, ЗАЩОТО СТАВАТЕ ЗА СМЯХ И С ТОВА ИЗЛАГАТЕ БЪЛГАРИЯ, НЕ САМО СЕБИ СИ. ПРАВЯТ ВИ НА МАЙМУНИ, А БЪЛГАРИНЪТ Е БИЛ ВИНАГИ ГОРД НАРОД, ЗАТОВА СМЕ ОЦЕЛЕЛИ С ВЕКОВЕ, НО ВИЕ НИ СМАЧКАХТЕ. СПРЕТЕ СЕ….

  2. ДАНО ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ И ДА СТАНЕ ЧУДО, ЧЕ ДЕЙСТВИТЕЛНО КАКТО КАЗВА Г-Н КАРБОВСКИ ,,НА СТРАХА ОЧИТЕ СА ГОЛЕМИ „. КАК УЛУЧИ ШЕСТИЦАТА Г-Н КАРБОВСКИ……

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *