Митьо Очите си поръча „Порше” от затвора

0
Митъо Очите
Митъо Очите

Несебърският наркобос Димитър Желязков е решил да разнообрази скучното си ежедневие в пандиза чрез покупка на  „Порше”. След като Митъо Очите си осигури отпуска за именния ден, сега се е заел  да си купи грандиозен подарък за нова година. Луксозният автомобил с който бандюгата смята да се подвизава, когато излезе на светло за постоянно, естествено е поръчков. Митъо   Очите е избрал за производител на новото си возило завод в Германия. Димитър Желязков  не се свени и е изискал всички екстри за „Поршето“ си, но най – много държал на уникалния двигател. Бляскавата количка на Митъо Очите ще  разполага с мотор 7.0 литра и мощност 1055 конски сили.

По този начин след като излезе на свобода Желязков, ще може да развива 400 км/ч със своето поръчково „Порше”.

"Порше"
"Порше"

Новото удоволствие на Митъо Очите ще му излезе 400 хил. евро, но какво са те за нашия вип затворник. Несебърският гангстер  е използвал свои доверени лица да му поръчат автомобила. Митъо бързо експедитирал двама от своите верни другари в Германия да уредят формалностите по „Поршето”  и да оставят 200 бона евро, капаро- гаранция за възможностите на баровския български купувач. Приятелите на Митъо Очите дори  вече са се разплямпали в ъндърграунд средите, колко втрещени останали служителите в германския завод, когато те понечили да платят в брой.

Служителите на „Порше” тактично им обяснили да направят банков превод като всички други техни клиенти. Вип пандизчията на затвора в Белене е решил да се барне с марковата количка по случай излизането си от кафеза, което по тънките сметки на Митъо Очите трябва да съвпадне с новогодишните празници…

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *