Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Митьо Очите гушва наркопазара в София

Митьо Очите

Ченгета от отдела за борба с разпространението на наркотици разкриха, че новият крал на коката в София се казва Митьо Очите. Несебърският бос завладял пазара, след като бяха окошарени сочените за досегашни лидери на пазарната ниша, които от години си бяха поделили пазара.

След разкриването на вакантната длъжност заради обезвреждането на групите на Таки и Сако, пробойните в бизнеса трябвало да се регулират, за да не отива печалбата на вятъра. Най – подходящ за нов лидер в момента бил именно Димитър Желязков – Очите, който с течение на времето успял да си извоюва добро име сред съратниците.

Според ченгетата, Златко Баретата вече е вън от бизнеса

За да се подсигури, акулата от Несебър привлякъл към себе си бившите довереници на Златко Баретата – Радо Иванов и Ивайло Борисов. Те двамата се наели да следят изкъсо цялата организация по доставка, съхранение и разпространение на стоката.

Според запознати, Митьо Очите бил единственият, който имал таланта да ръководи бизнеса за милиони левове. Столичните редови дилъри били сериозно впечатлени от отношението, което демонстрирали към шефа най – верните момчета на Димитър Желязков. Те истински го уважавали и доказвали това на практика, за разлика от хората на други родни светила, които често изказвали недоволство от преките си ръководители.

Естествено, новото разпределение на длъжностите не минава съвсем без аварии. Според данни от полицията, към момента хората на Очите пречупили неколцина, които се опитвали да играят зад гърба му и да продават дрога . Досега били подпалени няколко автомобила, които да служат за предупреждение към непокорните.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=_A3VHD7tA24

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *