Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Митьо Очите дирижира три банди от затвора

o4ite-2Несебърският нарко-бос Митьо Очите не изпускал от свое подчинение бизнеса с дрога и проститутки, въпреки че е в затвора. Той определил трима свои заместници, които на място контролират бандите на гангстера. Отделните групи работели самостоятелно и дори се конкурирали на пазара на хероин, кокаин и екстази.

Според криминалните инспектори дясна ръка на Очите бил Жоро Главата. Синът на взривения в асансьор шеф на СИК Стоил Славов при нужда оказвал всякаква помощ на хората на Димитър Желязков.

Една от бандите на Очите вече е разбита от полицията. Ченгетата освободили съратника му Гроздан Янев предсрочно от затвора. Той веднага се върнал към старата си професия, но бил плътно следен и подслушван от ченгетата в Бургас. Така те пипнали една част от престъпния му бизнес.

Преди няколко дни бяха арестувани още 7 души от контингента на несебърския мафиот. Лидер на бандата е 25-годишният Неделчо Ангелов, който започнал работа при Очите още като непълнолетен. От личен шофьор на мафиота Неделчо се издигнал до шеф на самостоятелен наркоекип.

Именно Ангелов разказал на полицаите колко жесток и брутален е патрона му. Доскоро Очите излизал от килията всеки месец и лично налагал контрол. От известно време обаче режимът му е затегнат и той назначил трима „лейтенанти“ да ръководят „войската“.

Тримата имали правото да подлагат на разпит с детектор на лъжата служителите си. Опасенията били не да не бъде предаден боса, а да не би някой да започне работа при конкуренцията. Факт е, че именно заради тази своя кръвожадност Очите продължава да е начело на организацията и вече трета година я ръководи от затвора.

Никой, който работи за Очите, не може да се откаже. Той ги заплашва с убийства и ги държи в пълно подчинение. Който не е с мен, е мъртъв – това е мотото на несебърския Ал Капоне.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Митьо Очите дирижира три банди от затвора

  1. То докато не пипнат тоя дето го дирижира него няма да стане работата ако ще и на алкатраз да го пратят

  2. То докато не пипнат тоя дето го дирижира него няма да стане работата ако ще и на алкатраз да го пратят

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *