Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мистика! Чочо Попйорданов се грижи за дъщеричката си от отвъдното

ЧочоСтранни неща започнали  се случват в дома на Чочо Попйорданов , който внезапно  си отиде при нелеп инцидент, садейки петунии на гроба на майка си.  Само десет дни не му достигнаха да стане татко и да се порадва на своята осиновена дъщеричка Катя.

Мъката му по бащинството била толкова голяма, че в момента той всеки ден навестява детето и проверява щастливо ли е и грижат ли се добре за него.  Жена му Даниела разказва със страхопочитание и любов как  в стаята на момиченцето лампите светват и угасват сами Когато вечер  оставя Катето в креватчето да спи, гася лампата и тръгвам да разтребвам другите  стаи. Чочо ПопйордановПосле влизам да я нагледам как е, завита ли е, спокойна ли е, неочаквано виждам, че осветлението е запалено. В началото си мислех, че аз забравям нещо. Но после започнах да наблюдавам внимателно. Направих си експеримент и оставих светнато. След малко влизам – гледам – тъмно е.  Няма как да е Катя. Тя вече ходи, но контактите са високо и не може да ги стигне.

В стаята на детето стават и други странни неща. Изкривяват се картини, накланят се книги, падат статуетки,  но винаги далеч от креватчето й.  Затова съм  сигурна, че Чочо е при нас, твърди Даниела. Духът му не може да намери покой и той идва при нас да ни закриля. Не се страхувам. Даже съм радостна, че не съм сама. Толкова много се обичахме, че сега го приемам такъв, какъвто е. Според народните поверия, ако някой почине внезапно и има несвършена  работа, духът му остава на земята, за да се успокои и чак тогава потегля към небето.

Чочо Попйорданов – 30 години на сцена. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *