Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мистерия! Духът на Чочо Попйорданов навестява осиновената дъщеричка

Чочо духДухът на нелепо и неочаквано  починалия актьор Чочо Попйорданов мистериозно броди из семейния апартамент,  твърдят негови близки . Съпругата му Даниела разказа  в телевизионно интервю по ТВ7, че все още общува с Чочо, говори си непрекъснато с него и споделя грижите в личния си живот и тези  около възпитанието на осиновената им дъщичка Катерина. Чочо винаги ще е до мен, заяви Даниела. В голямата ми болка, в шока, в който се оказах,  той ми дава сили да продължа напред и да бъда силна и заради него и заради детето.

 Всяка нощ Съпругът  ми се явява в съня ми, като жив е. Двамата  водим дълги диалози, той ме съветва или дава одобрението си за много неща“, споделя Даниела. Имам чувството, че сме заедно и той не иска да си отиде завиначи, защото знае, че ни е нужен. Особено загрижен е заради Катя.

Припомняме, че актьорът почина, след като падно върху необезопасено стълбище на гробищата в София. Той и Даниела тъкмо се връщали от посещение на гроба на майка му, която беше пачинала малко по-рано. Лекари твърдяха, че Попйорданов е получил инфаркт преди да падне на стълбите. Преди удара той практически е бил починал. Въпреки това кончината му беше голям шок за близките му.

Още по-голямо съвпадение беше, че всички документи по осиновяването на Катя бяха готови и той щеше да се сдобие с толкова мечтаното от години дете само след две седмици, но смъртта му попречи. Може би мъката, че не е могъл да стане баща е толкова голяма, че той няма сили да се откъсне от живота на малката и духът му е все още тук. Той бди над детето да не му се случи нещо лешо, шептят си роднините.

Те са готови да се закърнат, че в дома се чуваст странни шумове, затварят се врати, когато Катя спи, а веднъж, като имала кошмари, някой светнал лампата.

Всичко това може да се държи и на нежеланието на Даниела да се раздели напълно с починалия си съпруг, смятат пък хора, които не вярват в духове и в намесата им в работата и живота на живите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *