„Мистър България“ 2003 закопчан с Тони Хамстера

0
Собственик на модна агенция е арестуван в София

Още двама свързани с Антон Петров – Хамстера мъже, са задържани от органите на полицията във връзка с организирането на банда, която склонявала жени към проституция. Това съобщават от вътрешното министерство и припомнят, че 39 годишният Антон Петров беше арестуван за пореден път на 26 юни през деня.

Баретите го атакуваха вчера в района на булевард „Г. М. Димитров” и заедно, от джипа „Мерцедес” прибраха още трима души.

арест

Сега са хванати 29 годишният Мирослав Йончев, който преди години беше шампион по фитнес и спечели титлата „Мистър България 2003”. В момента той е собственик на модна агенция. Спипан е и Цвятко Цветков на 26 години, който пък е на работа в охранителна фирма и е криминално проявен.

Според сведения на полицията, двамата събирали припечеления от проститутките оборот всеки ден, след което предавали парите на Антон Петров. Проверени са и две жени, които били на работа в агенцията. Те са спипани от разследващите вчера по обед на летището в София. При извършения обиск у дамите и придружаващ ги мъж, са иззети лаптопи, белгийски сим карти за джиесем, договори за наем на различни помещения в друга държава. Тримата са дали своите показания.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *