Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Миските все по-интимни: „Не си пере гащите и краката й миришат!“

Вили и Ингрид1Не само Ингрид и Вили се оказаха  приятелки от детските години в конкурса за красота „Мис България“.

Емел и Ашли неочаквано  се оказаха с добре скривано  общо минало. Те упорито се правеха, че не се познават и не искаха да влизат в интриги, но сърце юнашко не трае и заради едните му гащи всичко си признаха.  Няколко мръсни чаши, зарязани по мивката и накиснато, но неизпрано пране става повод двете да разкрият старото си познанство. Всяка намека, че на другата й миришат краката, а след това двете взаимно се обвиниха чии гащи и сутиен стоят по-дълго време накиснати в легена и забравени.

Не ми е в интереса да говоря на кого му миришат краката и на кого му стоят гащите и сутиена от три дни накиснати в банята, изфуча Ашли. ЕмелТо и на мен ме ми е в интереса да говоря такива неща, но вече ме е гнус, затапи я Емел. Така и не стана ясно чии прашки са претояли толкова време в банята, но двете хвърляха къчове и се гледаха свински.  Внезапно стана ясно, че двете претендентки за короната не само се познават, но са били и съученчки. Тоест знаят и кътните си зъби.

Аз отидох при нея на кастинга и й казах, че се познаваме отнякъде, но тя ми отвърна „Ах, да“, а след това дори не ме поздрави, крещеше възмутено Ашли. Ако искам, ще те поздравявам, отвърна й презрително Емел. Още в началото на играта двете стояха на разстояние една от друга и се обградиха с различни приятелки. Ашли пие до сутринта, пуши и събира весели компании, а Емел си ляга рано, спазва дисциплината и дори налага дисциплина на другите, които нападат по всяка време хладилника.

Сега другите участнички тръпнат какво ще разкаже всяка за другата.  Според Ашли нямало нищо тъмно в миналото й. Според Емел и в нейното нямало. Само че при съученички винаги има. Дори кражбата на тебешир е голямо приключение и голям грах. Всъщност двете постъпиха умно, когато се направиха, че не се познават,  за да не влизат в центъра на вниманието и интригите.  Сега обаче сами се навряха там и по тази причина една от двете ще изгори.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *