„Мисия Брюксел“ Гладни брюкселци избиха и изядоха защитени лебеди, като в „Мисия Лондон“

0
Все по-често красивите птици биват избивани заради месото си

Оказа се, че гладът в Брюксел, както и варварщината по нищо не отстъпват на  тези на българските цигани, които системно избиват лебедите на офицерския плаж във Варна, за да се прехранват. Орнитолозите в Брюксел явно се борят със същото коварство и нечовечност, породени може  би от немотия както и у нас.  История,  като че ли взета от българския хитов филм „Мисия Лондон“ се разиграва в последно време в белгийската столица Брюксел.

Декоративните езера в Брюксел са на път да останат без лебеди

За разлика от сигналите на орнитолозите в България без отзвук за избиваните лебеди,  по сигнала на природозащитници в Брюксел,  които са установили и документирали липсата и  навярно убийството на лебед в близост до декоративните езера  е започнато досъдебно производство. Орнитолозите са се натъкнали на кръв и малко перушина от красивата птица и са убедени, че тук иде реч за кръвожадно убийство на лебеда,  най –  вероятно предизвикано от глад.

За съжаление орнитолозите в Белгия припомнят, че случаят с убитата птица не  е единичен, тъй като само преди 2 – 3 седмици те са  алармирали и за изчезнали семейства лебеди, които според специалистите най  –  вероятно са се превърнали в нечии обяд.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *