Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мисиите в Брадъра все повече приличат на инквизиции

Вероятно част от участниците във „ВИП Брадър“ ще трябва да отидат на истински психолог, след излизането си, коментираха вчерашния инфарктен епизод поканените защитници. Мартин Карбовски заяви, че психоложката Ани Владимирова не служи на хората вътре да ги успокоява, а на формата, за да стане по-зрелищен.

Той съзря в стискането на ръката на Къци непрофесионален подход. Не може един разстроен човек, който е доведен до сълзи от унижение да бъде успокоен с думи и ръкостискане и да бъде пратен обратно в устата на лъвовете. Стресът се лекува с много разговори и сеанси, а не с потупване по рамото.

Според зрители пък мисиите бяха унизителни и жестоки. Къци трябваше да се изправи срещу всички, които го бяха номинирали и да ги помоли да му се извинят. Посъветван от психоложката, той мина с трика прощавам ти, ако има нещо и ти се извинявам, извини ми се и ти. Стара детска игра, но на шоумена му струваше адски много да се моли за извинения, особено на големите мачовци Ники и Юлиян, които вече се бяха сбогували мислено с него и продължиха да го тероризират, дори след даденото с половин уста извинение.

 Кошмарно беше и изпитанието на Бони. Детектор на лъжата пред цяла зала зрители. Да провериш с тази машинка някой лъже или не, той трябва да е в спокойна обстановка, а не на сцената с дюдюкаща тълпа отсреща си. Дори когато Бони беше искрена и казваше своята си истина, на екрана светваше „лъжа“. Това окончателно шашна певицата и тя даже възкликна – проверете си детектора! Развален е! И след като я докараха до сълзи, й направиха огромна услуга – изгониха я.

Със Златка и чувствата й към Багата злоупотребиха окончателно. След като седмици наред плеймейтката непрекъснато е насърчавана да си върне старата любов, те я накараха да се унижи и да кани Багата на интимна вечеря с 50 камери наоколо. ММА-обецът излезе по-умен като й каза – нямам нищо против да се видим и да се разберем, но не тук пред камерите. Това бе изтълкувано от водещите като негов категоричен отказ и те досмачка Златка, която на всичкото отгоре трябваше да му пише писмо колко го обича, как му желае и щастие и да го прочете пак пред цялата зала. Злати е доста чувствителна и това се преекспонира. Отново я накараха да плаче пред всички, а при излизането на Бони тя започна чак да хълца, давейки се в рев. Камерите запечатаха тресящото се тяло и изкривеното от сълзи и мъка лице с чувство за добре свършена работа. Сеирът – да, получи се. А чувствата на тези, които останаха вътре? Може би психоложката трябва нон стоп да бъде с тях, защото и Златка, и Къци не се чувстват добре вътре и ако за зрителите-воайори това е чудесно, за самите участници е инквизиция.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/rp_AZC5tORQ

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *