Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мишо Шамара вдигна октомврийска революция в Брадъра

Мишо ШамараМишо Шамара, който по принцип е най-кроткият от съквартирантите и се е превърнал в утешител на Ваня, Станка и Лияна, внезапно избухна и направи революция. И то толкова аргументирано, че и Големият брат късно се усети да го накаже. Причината, разбира се, пак беше Пламен, когото 80 процента от съквартирантите ненавиждат и който продължава да се държи нагло и арогантно. След като бе избран за пчела-кралица на кошера, а останалите се превърнаха  в негови подчинени работливи пчелички, той успя само за половин ден да направи толкова  нарушения, че отрязаха бюждета на съквартирантите с 30 процента заради неговите детенщини. Единия път си свали перуката, защото му е горещо, втория пропусна една от полите си, а третия тръгна сам да се разхожда, въпреки, че му беше забранено.

В знак на отмъщение, или като прищявка, той накара уморените от цял ден пълнене на буркани „Пчели“да обикалят около него на бегом, да пляскат с ръце и да жужат. След петата безсмислена обиколка Мишо Шамара си свали шапката на пчеличка, махна си костюма и заяви, че няма да тича и да пляска с ръчички. Ставай, ще ни накажат със сто лева, започнаха да го дърпат другите.  Нека ни накажат! Досега са ни наказали с 1800 и то само по вина на Пламен. Сърдете се на него, на мен не.Мира Радева

Рапърът-бунтар се прибра в спалнята, а след малко другите дотичаха при него, също махнали тежките униформи. Аз не съм си позволил досега нито едно нарушение. И не са ви наказвали заради мен, каза Мишо. Но сега няма да търпя и ще преживеете още едно наказание. Защото не искам да позволя да бъда унижаван от един човек, на когото са дали корона, само стои и успя да направи три нарушения докато стои. Докато позволяваме разни кралици и търтеи да ни мачкат, дотогава ще мизерстваме и ще ни наказват и ще ни унижават. Не само в къщата, но и като народ. Ние имаме достойнство и аз не желая да ми мачкат достойнството. Сърдете се на оная марионетка, машата на властта в къщата, а не на мен. Той можеше да използва властта си да ни направи по-богати със седмичния бюджет, а стори обратното. Ами майка му ще  таковам! Аз съм се родил свободен, а не роб и ще се боря за свободата си! А кралицата-майка не изпълни мисията си и беше унижена. Така трябва да се прави и навън!

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *