Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мишо Шамара спира да пее, влиза в политиката

Мишо без брадаМисията на Ирина Флорин да контактува с всеки съквартирант и да го попита по нещо, неочаквано завърши с признание на Мишо Шамара, което никой не усети, че е новина. Тя се приближи към него и нехайно и формално го запита за новите му творчески планове. Рапърът обаче се оживи и й призна, че вече трябва да слезе от сцената и да не се занимава повече с пеене. Ще оставя това на младите. Те го могат, а аз вече съм се напял. Време ми е да се захвана с нещо друго, каза замислено той.

Ирина го гледаше свсем незаинтересовано, защото бъдещите планове на един рапър изобщо не я интересуваха, но Шамара се разпали. Той каза, че много мислил и смятал да се насочи към политиката. Усетил в себе си качествата на политик и смята да ги използва. Ирина 1 номинирана Хората ме слушат, аз съм убедителен. Освен това не съм подкупен. Освен това не взимам пари за каузата си, не гледам да преметна някого и да седна на мястото му.

Съвсем по детски Шамарът се размечта за общество, в което няма да има насилие, за общество, което ще се бори срещу мафиотите и олигарсите, докато не ги махне от златните им крепости, за държава, в която няма хиляди да преяждат  и да карат суперколи към огромните си палати, а милиони да карат със заплати и пенсии, подхвърлени им като милостиня и едва да оцеляват, а някои и да умират. Мечтая си дъщерите ни да не стават проститутки, а синовете ни да не стават мутри, каза Мишо. Ирина го погледна безизразно, а после кимна с глава и го остави да си мечтае.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/iPbZFQJBwkA

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Мишо Шамара спира да пее, влиза в политиката

  1. Тони Отговор

    22.10.2013 в 19:20

    Знаеш ли своето IQ провери го на: http://iq.tochica.com/r/6356/

  2. Дидкааа Отговор

    23.10.2013 в 13:32

    ПАЗИ БОЖЕ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *