Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мишо Шамара скочи срещу Нова тв: Вие сте телевизията на ГЕРБ и Бойко!

Мишо ядосанМиг преди да падне в капана, Мишо Шамара прояви здрав разум и се опълчи на продуцентите във ВИП Брадър. Вярно, че се съгласих да се подложа на детектора на лъжата, но кое ми гарантира, че вие няма да излъжете зрителите? Вие сте всички срещу мен. Аз няма да виждам резултатите, а и да ги видя, не разбирам от такава техника. Вие можете да кажете на всички, че лъжа, а аз съм сам и не мога да докажа обратното. Той поиска декларации от телевизията и продукцията, че не са свързани по никой начин с ГЕРБ и не се финансират от там. След извество време той получи лист с такава декларация, погледна го и каза – ами аз вече не ви вярвам.

На декларацията пише едно, а фактите са други. От сутрин до вечер хвалите Борисов, каните гости от ГЕРБ, подигравате се с Орешарски. А на листа пише, че сте независими. Като сте независими, дайте право на всички страни да се изкажат в един спор. Спрете всяка вечер да хвалита 200 души протестиращи и да създавате впечатление, че цялата страна протестира. Мишо и ЛиянаТогава ще ви повяврам. А сега предпочитам да ме изгоните от Къщата, вместо да излъжете пред цяла България, че съм платен контрапротестиращ. Имам достойнство и не искам с такива машинации да бъде смачкано. Аз също ви декларирам, че не получавам никакви пари, даже давам от своите, за да участвам м контрапротестите.

Този човек говори истината, защити го внезапно Маги Халваджиян. Просто направиха голяма грешка с него, като започнаха да го влачат по следствените служби заради една песен. Каквото и да му е изкуството, той го приема за изкуство и реагира, като го мачкат. В момента той се е филмирал срещу ГЕРБ и никой не може да направи нищо. Не трябваше да го разследват и той нямаше да отиде на никакви протести.

Въпреки очакванията на Мишо, че ще изхвърчи за неподчинение, зрителите и продуцентите го спасиха пръв. Щеше да стане много явно, ако след Ангел Рашков изгонят и другия противник на ГЕРБ. Освен това рапарът е златна кокошка и доста хора заливат телевизията с СМС-и, за да го спасят.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *