Мишо Шамара: Плащат по 140 лева на майка с количка да протестира

3

Мишо Шамара разкри колко плащат на протестиращите

Мишо Шамара - протести
Мишо Шамара – протести

Забъркалият се в политиката рапър Мишо Шамара разкри каква е схемата, по която набират платени протестиращи срещу кабинета „Орешарски”. В своята „Фейсбук” страница той сподели списък с офертите за заплащане, като цените варират от 40 до 200 лева.

Според публикация, най – малко получава самотна жена, „едва” по 40 лева на ден. За мъж – единак организаторите в сянка вадят по петдесетолевка и оттук нататък идва тежката артилерия. За майка с дете се дават по 120 лв, за майка с бебешка количка по 140 лв. Най – много се вземат от цяло семейство – 200 лв. Парите се дават на включилите се след края на протестните действия за деня.

Мишо Шамара - протести
Мишо Шамара

Шамара също така разобличава и друг хитър ход на герберите – плащат и транспорта на хората, които не живеят в София, но имат желание да се включат в протеста. Те трябва да търсят отговорниците по градове на младежкия ГЕРБ или организацията ГЕРБ – жени.

Независимо от всичко казано и написано на хората е повече от ясно, че политиците просто играят собствените си игри, без дори да си направят труда да помислят какво се случва в държавата и колко бедни са хората. Замазване на очите, безпределни лъжи – а цените растат и заплатите падат стремително все по – надолу.

http://www.youtube.com/watch?v=Mtw-2lBtMhE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. А вие щамарчо защо плащате по 35 лв.само.Толкова вземах на ден да викам пред къщата на Борисов.

  2. На мен пък ми предложиха на подлеза на Университета 50 лв. за да участвам на протеста в подкрепа на Орешарски . Май е малка мизата , дигни я бе задник .

  3. Далеч съм от мисълта , че това което казва има и капка истина и не вярвам , че това което говори / вика срещу Бойко Борисов може да го повтори на една ръка разстояние !?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *