Мишо Шамара имал любовница и бил пред развод

0

Мишо ядосанМишо Шамара си призна, че е много сериозно е изневерявал на жена си и по тази причина двамата стигнали до развод. Аз просто не мога да си го обясня как стана. Хлътнах по друга, сякаш мозъкът ми се изпи и не разсъждаваше нормално. То беше луда любов, мислех си, че това е истинското чувство, човек просто оглупява, като се влюби. Драмата била толкова голяма, че двамата се разделили и половин година живяли в различни жилища. Даже се стигнало до развод и Мишо решил да се жени за новата си любов.

Един ден внезапно прогледнах, обяснява той. Прогледнах и установих, че обичам съпругата си и се запитах какво правя при другата.  Върнах се вкъщи, обясних й всичко, помолих я да ми прости и тя ми прости. Страшно й благодаря за това! Оказа се истинска жена! Оттогава много я обичам, много я уважавам и повече не съм кръшкал.

Рапърът си обяснява разривът между двамата с аборта на жена си. Тя била бременна преди 12 години с близнаци. Двамата тръгнали с кола и шофьор за някакво негово участие, но пътят бил заледен. Шофьорът изгубил управление и колата заорала в една преспа.  Ударили се не фатално, понатъртили се само, но съпругата му била в петия месц и направила много тежък аборт. Тогава тя изпаднала в депресия, а  аз взех да си избивам чувствата на друго място.

Сега имаме две прекрасни деца и не бих я заменил за никоя друга!

Мишо обясни и че няма да става политик. В която и партия да съм, ще събирам омраза и само омраза. Българите не обичат политиците, категоричен е той.  А аз не обичам Бойко Борисов!

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/d805UQrdfi0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *