Мишо Шамара готов да плати 2000 лева, за да напсува ГЕРБ

0

Мишо Шамара попита колко струва една псувня в ефир и помоли да му бъде разрешено да си плати 2000 лева на СЕМ, за да напсува още веднъж ГЕРБ. Те ми таковаха майката, оплака се той.

Нон стоп разпити, заплахи със съд и затвор заради една метафора. Стана ясно, че в прокуратурата го топнал Георги Лозанов от СЕМ, като попитал дали текста на песента му не съдържа обида към държавните символи. И ако е така, да сезира прокуратурата. А тя взела, че се самосезирала.

Рапърът се изжали, че докато го разследвали ме нанесли психически травми, той се стресирал, спрял да твори и няколко месеца се чудел дали няма да влезе в затвора. Нашето изкуство се прави с други символи и нито съм искал да поругая знамето и герба, нито пък имах намерения да ставам борец срещу ГЕРБ. Просто казах, че вече не ги харесвам. Може ли заради едно нехаресване да ме разкарват из съда, попита той? Главният омбутсман Константин Пенчев оправда рапъра в ефир и разясни кое е престъпление и кое не и твърдо подкрепи свободата на словото. Запитан дали не се чувства като български „Пуси райт“, Мишо гневно отсече – никакво Пуси не съм, стопроцентов мъж съм си, а отсега нататък наистина ще започна да дразня властта с песните си. Като винаги ще си отделяв по два бона за глоба.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/E4aETtJoCQc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *