Мишо Бирата и жена му живяли в „къщата на духовете“

2
Палатът на Мишо Бирата
Красиво, но зловещо място

Според последни новини Михаил и Ева Михови може да са починали от тормоз на духове. Варненци разказват, че палатът на Бирата е прокълнат от зли сили.

Самата Ева Михова е чувала тропания, гласове и неясни страшни звуци. Преди година и половина, Мишо Бирата почина от инфаркт. След смъртта, жена му е мислила да извика свещеник, който да прогони злите духове. Ева всяка вечер е чувала зловещите стенания и е пращала охраната, но според тях къщата е била празна. Не след дълго съдбата на бизнесмена застига и съпругата му.

Имението има лоша слава отдавна. Друг бизнесмен Асен Николов, който е бил известен като социалният индустриалец и един от най-богатите жители на Варна, също е имал вземане-даване с къщата. Той е напуснал дома си само с дрехите на гърба си и 2 куфара с пари. През 1944 г. иначе прекрасният палат е превърнат в съветско консулство. Според градски легенди след 9-ти септември, там са измъчвани политически арестанти, предимно офицери от царският флот.

Ева и Мишо Михови
Последните обитатели на къщата

Друг факт за лошото влияние на имението разказват гости и прислужници. Домакинята, която е поддържала „къщата на духовете” е била намерена припаднала в една от стаите, без да има причина за това. Гости на семейство Михови също се оплаквали. След посещение на зловещото място всички страдали от силно главоболие.

Какво се крие зад стените на баровската къща могат да кажат само собствениците, но те всички са починали и мистерията остава неразгадана

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *