Мишел Бонев била компаньонка в Италия

0

dragoЕдна от най- популярните българки на Апенините през последните години е Мишел Бонев. Въпреки миналото си на проститутка, красавицата успява да се внедри в тамошния елит. Не без протекциите на властни мъже, сред които и самият Силвио Берлускони. Нашенката се оказа в епицентъра на поредния горещ скандал около италианския премиер. Столът на Берлускони отново се заклати, след като стана ясно, че притиснал директора на фестивала във Венеция да удостои добрата му приятелка с награда, макар и измислена.

Жизненият път на набедената актриса започва в Бургас. Ражда се под името Драгомира. Детството на бъдещата бизнес дама е изключително тежко. Майка й е алкохоличка и редовна я пребива. А бащата – моряк, ги изоставя доста рано. Драгомира израства като потиснато и депресирано момиче. Стига дори до опит за самоубийство.

В началото на демокрация отива да си търси късмета в чужбина. Заедно с близка приятелка заминават за Италия. drago1Момичетата започват да припечелват като стриптизьорки, а отделно заработват и като предлагат платен секс. Драгомира се измъква от бардака, мишел боневблагодарение на богат любовник, който по- късно се оказва свързан с мафиотския клан Камора.

След като се разделя с гангстера, бургазлийката отива в леглото на племенника на известен съдия. Той й помага да основе собствена модна агенция. Начинанието се увенчава с успех и бившата компаньонка става популярна бизнес дама. По това време, решава да смени името си Драгомира с по- благозвучното Мишел.

През 2000, бургазлийката изоставя Италия и се мести в САЩ.

С Вежди Рашидов на фестивала във Венеция
С Вежди Рашидов на фестивала във Венеция

Там нашенката отново намира богати любовници, които подобряват финансовото й състояние. Мишел успява да завърти главата дори на легендарния Лайнъл Ричи, с когото живее няколко месеца. В САЩ българката изкарва курс по актьорско майсторство, но не успява да се реализира и се връща отново на Апенините.

Започва работа в РАЙ 1. Междувременно, със събраните пари от курвалък основава своя продуцентска компания. Мишел успява да пробие в светските среди и така се домогва до Силвио Берлускони. Италианският премиер веднага хвърля око на амбициозната красавица. На Апенините се говори, че имали и кратка любовна авантюра.

Мишел Бонев обаче преследва мечтата си да снима свой филм.

Мишел с наградата се от фестивала
Мишел с наградата се от фестивала

Така се стига до „Сбогом, мамо”, автобиографичен филм за нашенката. Освен като актриса в главната роля, се изявява и като продуцент. Парите за продукцията са осигурени от РАЙ 1 и Италианския филмов център. На тазгодишния фестивал във Венеция лентата печели награда за „действия в защита на жените”, учредена специално за приятелката на премиера Берлускони. Специално за връчването на приза, до Венеция отива и българския културен министър Вежди Рашидов начело на делегация от 40 души.

Изненадващата визита на държавно лице предизвиква въпросът „Кой плати престоя?”. Както в Италия, така и в България, се разразява страхотен скандал. На Апенините дори започва да се говори за оставки. Двете страни си прехвърлят топката за парите. Накрая, Мишел Бонев укротява страстите като признава, че нейната компания е поела разходите за българската делегация.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *