Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мис Виолета Здравкова в паника – нападат я само безпарични младежи

вИОЛЕТА ЗДРАВКОВАМис България 1999 Виолета Здравкова отново е сама. Красавицата е удивена от странните случки напоследък. Край нея се навъртали все по-млади и по-млади мъже и я сваляли с плам и страст. Някои й носели цветя, други пишели даже стихове.

В началото тя си помислила, че това е някаква шега, после, че е съвпадение, чак накрая се уверила, че намеренията на младоците са искрени. Обожателите й ставали все по-млади и по-чаровни и накрая тя започнала да им иска личните карти, за да се увери, че са пълнолетни.интернет свалки Тя има две обяснения за случващото се. По-удобното и приятното е, че изглежда млада, хваща око и затова за нея се лепят младоци, смятайки, че е на тяхната възраст. Това звучи прекалено добре и въпреки, че й се иска да вярва, че е истина, съмнението започва да я гризе. Вторият вариант е да са се навъдили повече млади мъже, които искат да влязат в орбитата на известна жена и по този начин самите те да станат известни. Да я използват за трамплин да се издигнат. Това я направило доста предпазлива и дори някои да изглеждали искрени в намеренията си, тя намирала начин да ги отпрати.

В момента мястото до красавицата е вакантно и тя иска отново да се влюби. Със съпруга си се раздели миролюбиво и си останаха приятели. Причина за раздялата е , че тръпката си отишла. От съответната тръпка й остана детето, което тя гледа с много обич, а таткото помага. Виолета още не знае какъв мъж търси, но е сигурна, че трябва да го обича, той нея също и със сигурност да е пълнолетен.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *