Мис Плеймейт 2011 Меги Колева имала вземане- даване с китайски мафиот

2
Меги Колева

Красивата плеймейтка на 2011 Меги Колева разкри част от преживяванията си, насъбрани по време на пребиваването й в Китай и Тайланд, откъдето съвсем наскоро се завърна след края на ангажиментите си там.

19 годишната красавица споделя пред известно мъжко списание, че за времето прекарано в екзотичните за нас държави, тя е успяла да научи много за живота там, да опита вкуса и размера на местните мъже.

Меги Колева

Друго интересно нещо било, че докато била в Китай, имала шанса да се запознае с един от ръководителите на мафията в Пекин. Срещата им обаче преминала при дълбока тайна и конспирация, защото бандитът се страхувал да не го надуши милицията.

Иначе в следващите дни, всички българи могат да очакват с огромен интерес последната еротична фотосесия на Меги, която тя засне само преди седмица в гора около София. Без никакви притеснения, хубавицата е съблякла дрехите си сред стърчащите клони, а фотографите останали буквално смаяни от разкрепостеното й поведение.

Секс символът на миналата календарна година разкрива още пред журналисти, че в момента може да си позволи почти всичко. Изкарвала достатъчно пари, за да задоволи нуждите си. Това от своя страна й позволявало да не се ангажира със сериозна връзка и да си живее като свободна птичка. Отрича, че майка й я е изгонила от дома им, заради участието в конкурсите на „Плейбой”.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *