„Мис плеймейт“ Кучкова: Приемам оферта от 100 бона за с*кс

1

kuchovaНовата Мис Плеймейт Елена Кучкова щяла да  размисли сериозно дали да се отзове на офертата „се*с  за една нощ“, ако  другата страна  й предложи  100 000 лева. Това заяви самодоволно миската пред облещения поглед на Сашо Диков в предаването. Кучкова  призна, че е отхвърляла  предложения от мъже с големи финансови възможности за няколкочасово забавление между чаршафите срещу 10 бона.

Тя побърза да се застрахова дали пък тези оферти не са от някоя медия, която да я примами и да я вкара в някой хотел със скрита камера. Всичко може да е, всеки може да е, сега медиите искат все за мен да пишат, може да ми скроят и някой номер, трябва да съм много внимателна. И все пак за 100 бона тя би се изкушила, защото това са много пари, тя си знае цената и ще й е драго, че са я оценили толкова високо. А че ще е с*кс за пари, не е голам проблем цената е важна.

Тя припомни, че няма почти никакви  задръжки в леглото. Правя все хубави неща, похвали се новоизлюпената плейметка. Не съм казала точно , че обичам мръсния с*кс,  това беше украсено, а обясних, че нямам задръжки.  Ако много си  паснем с партньора какво  толкова лошо  има, попита риторично Кучкова.

 Имала съм някои връзки, в които са ме глезели с подаръчета,  но не и оферти с непознат. Аз държа на нормалните отношенията.  Важното е да ни е  хубаво,  когато сме  заедно,  а вече глезенето е един  плюс, който не бих отказала.

Плеймейтката се ожали, че все още не са й дали колата, която беше  наградата й от конкурса.  Още се  доуточнявали документите. Но иначе пък си направили  хубави снимки с нея,  радвали й се, а сега я чакала да бъде само нейна, обясни победителката.

По повод твърденията на Джулиана Гани, че са били ясни и уговорени  победителките още преди финала, Елена бе категорична, че  не й е платена  победата, а това се видяло през последните дни от гласуването в интернет. Тя оттам  взе реултатите и ги завери при нотариус, толкова е просто. А ако някой е искал да плати за мен,  може да дойде и да ми даде парите сега, направи опит да се пошегува тя, бе да се усети, че прекалено много говори за цени, пари, бонуси и подаръци.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. xaxa kuma lisooo selskaaa s tos dalgiq kilometraj koi sa ti dade 100 bona maa imas edno remarke nakasani 4ervendalesti glavii mnogo pobedi mnogoo,na kakva se praes ti da ne si kralicata na angliaa sytrin kato sa sabydish ystata ti koi q znae kak voni…aman ot takiva 4algarki misleshti se za MADONNI v tazi strana bee aman ott stoiki 4alami kasane na salfetki i kooorveeneee..ti to4no si 50 eur razxodi i krai na ma4aa lapash dokato ti sa qzqsni VODOLAZKEEEEEEEEE

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *