Мис Пенка: Ходя гола, защото тялото ми е супер

0

Пенка не иска да краде и мете улиците, мечтае за живот в разкош

Пенка
Пенка

Възмургавата миска Пенка сподели заветната мечта на своя живот – да живее в лукс и разкош. Демонстративно заяви, че не иска да работи като чистачка по улиците, а още по – малко като крадла, отмъкваща къде каквото завари от джобовете на хората.

„Много пъти ме осъждаха хората, но това само доказва, че съм една истинска жена. Целият Нови Искър и Курило да ме защитят, да ме подкрепят, за да получа шанс. „Мис Бъргария” на практика е лицето на България, това са много емоции. Ах, как исках да съм на финал. За зла участ съдбата измисли друго и…”, промърмори Пенка.

миската Пенка
миската Пенка

В събота десетте кандидат – претендентки – финалистки ще бъдат пуснати на дефиле върху огромна сцена, каквато у нас досега не е правена за подобно събитие. Общата височина на съоръжението е точно 8 метра, а между двете нива ще се монтира и воден екран с обща площ 12 квадрата. Красавиците ще смаят зрителите на три пъти – по бански, вечерни тоалети и индивидуален стил.

Все още не е ясно дали миската Боряна ще преживее насилствената раздяла с нейния прословут приятел Любчо. Вчера той ѝ бе отнет от журито, тъй като предаването бе заплашено със солидна глоба от СЕМ. Красавицата се разплака неутешимо и заяви, че всеки ден трябва да прави секс минимум по 4 или 5 пъти.

Мис Пенка в действие:

http://www.youtube.com/watch?v=rE6d22h4t30

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *