Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мис Крокодил жертва на първи семеен побой!

Антония Петрова и Саша

Драматичната съдба на бившата миска Антония Петрова разсея за малко изнурените и притеснени от земетресенията граждани на китния Перник. От ден – два в града плъзна слух, че Мис Крокодил вече е станала жертва на първите семейни шамари, раздадени от новоизлюпения й съпруг Александър Бередин. Злонрави баби тръбят из целия град, че Антония дотолкова разядосала Саша, че той изпробвал всичките си бойни умения върху нея.

Клюката донася, че основна причина за първата семейна свада била голямата уста на миската, която от първите дни на семейния живот се опитвала да поставя ултиматоми на съпруга. Тя настоятелно се опитвала да ограничи тотално достъпа му до водка, защото като повечето руснаци и той прекалявал в употребата на спиртния продукт.

Антония Петрова се оцени на 200 бона

В един момент перничанката не се стърпяла и с рязко движение изтръгнала шишето с водка от ръцете на Александър. В същото време му наредила да спре да се налива и през това време изсипала цялото съдържание в мивката. Това предизвикало бурна реакция от страна на Бередин, който не се стърпял и нанесъл първите шамари на младата си булка.

Още с първия шамар той дотолкова сразил непокорната невеста, че тя в продължение на два дни не можела да чува нищо с едното ухо. За скандала станало ясно, след като се оплакала на родителите си, а те от своя страна предали за резила на по – възрастни съседи.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=5m2fFzY6h6A

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Мис Крокодил жертва на първи семеен побой!

  1. sd Отговор

    14.04.2013 в 8:42

    dfd

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *