Мис Крокодил строи имението си с пари от община Перник

3

misОбщина Перник е платила за прокарването на канализация в къщата на Мис България Антония Петрова. Стойността на съоръжението била 20 000 лева, които фирмата – изпълнител била изпратена да си вземе от кметицата Росица Янакиева.

През 2008 г., след като било построено огромното имение на семейство Петрови, строителна бригада отишла да прокопава канализацията. Накрая, като дошло време да си взимат парите, бащата на Мис Крокодил ги извикал и им казал да ги търсят в общината, защото той нищо нямало да им плати. От кметството дават документ на фирмата, според който са прокопавали канализация на село Драгичево, без нищо да се споменава за частния имот

Руснакът пощуря след раздялата с Антония
Руснакът пощуря след раздялата с Антония

 на Антония Петрова.

Самата къща на семейството на Миската също буди доста подозрения. Из Перник се говори, че имението на Петрови е финансирано почти изцяло от бившия й любовник – руския бизнесмен Александър Бередин. Възрастният богаташ завъртял строителна фирма с бащата на Антония, но парите за начинанието били изцяло негови.

Освен че купи жадуваната корона на „Мис България” на любимата си, руснакът й осигури охолен живот, от който облажиха и родителите й. Въпреки всички жестове към нея, накрая амбициозната перничанка реши да бие шута на богаташа.

Мис Крокодил със сигурност още дълбоко се разкайва за постъпката си. Бередин направи живота й пълен ад. Дори стигна до там, че да я отвлече пред погледите на приятелите й от столичен ресторант. След като натупал Петрова, я върнал обратно.

Антония Петрова разказва за отвличането си от бившия си приятел Александър. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *