Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мис Крокодил ще тропне сватбено хоро и в Италия

По време на круиз с кораб по италианското крайбрежие Мис Крокодил – Антония Петрова решила отново да навести  тези места, но с друга цел. Тя смятала, че е редно и да вдигне сватба край италианското море. Защото било по-романтично, пък и така правели напоследък по-известните, женели се по няколко пъти, за да скрепят съюза си за вечни времена.

Тя се изфука, че  помивала заедно с Моника Белучи, Доменико Долче и Стефано Габана в курорта Таормина. В смисъл, докато тя е била там и те са били там, или поне вилите им.

Първата сватба на Антония беше в Москва и там тя се омъжи за Александър Бередедин. Втората я планира догодина в Италия, а може би третата ще се проведе на българска земя в родния й Перник. Двамата с Александър се върнали от круиза още по-влюбени отвсякога и не можели дори да дишат един без друг, изхвърли се миската. Тя бе похитена от бъдещия си съпруг, докато вечеряше в ресторант, но после се оказа, че той не я е насилил след похищението, защото тя била отдавна негова в пълния смисъл на тази дума. След скандали и измислени приключения, двамата туриха точка на сагата и се взеха.

 Сега Мис Крокодил ще се занимава с право и вече има една публикация за брачния договор. Мислела да се отдаде на научна работа по въпросите на правото, но самата тя нямала брачен договор с Александър, защото му имала безгранично доверие. В статията си съветва дамите да нямат такова на партньорите си. Плъзна и слух, че публикацията е писана от някой друг, на когото му е било добре платено за труда.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *