Мис Крокодил пръсна 10 хил. евро за Коледа

0
Мис Крокодил пак се уреди...

Антония Петрова демонстрира доста висок стандарт на живот. Мис България 2009 г.  пръсна 10 хил. евро и то вснобарския зимен курорт Сен Мориц, където по принцип почиват само милионери. Миската със спорна красота обаче явно се чувства на място си сред богаташите нищо, че за целта пак играе по свирката на руския бизнесмен Александър Бередин.  Близки до двойката констатират, че Мис Крокодил пак се е прежалила да поспортува с бившето си гадже, което преди време дори я отвлече само, за да се наслади на красотата на Алпите и лукса, който само Бередин за момента е склонен да й осигури.

Антония Петрова цени повече лукса, отколкото себе си...

Антония Петрова, която по незнайни причини от известно време се подвизава и като жури в „Шоуто на Слави“ и по –  точно  в новия му формат „ Умна и красива“ ще източи около 10 000 евро от авоарите на заможния си любовник за  двуседмичния лукс  в Сен Мориц.  Ексцентричната миска сама се похвали с баровските си и принципно непосилни за Петрова удоволствия от финансова гледна точка на личната си страница в социалната мрежа  „Фейсбук“.

От фотосите на Елена Петрова обаче става ясно, че освен със стабилна сумичка за вип изживяванията  на Мис Крокодил в Алпите  Александър Бередин се е бръкнал надълбоко, за да зарадва и с някое друго скъпарско кожухче, шалче и шапчица бедничката си възлюбена.

Преди време Бередин  не показваше добре любовта си към Антония Петрова,че  му се наложи да я отвлече! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *