Мис Крокодил: Нямам целулит и повече не лъжете!

4
Мис Крокодил - Антония Петрова

Най – скандалната миска на България – Антония Петрова изригна, след като бе заснета в изключително лоша форма на плажа. Папараците успяха да уловят красавицата по време на почивката с нейния Александър Бередин, а обичайно кръшното й тяло, меко казано, съвсем не изглеждаше добре на снимките.

По печатни и онлайн издания на секундата тръгна опустошителната за кариерата й новина, че страда сериозно от целулит и е в ужасяваща за почитателите й кондиция. Масло в огъня наля и изказване на самата Антония, според което не искала да има деца, защото щяла да развали перфектната си фигура.

Перфектната фигура на Петрова

„Пожелавам ви да се спукате от яд, но нямам никакъв целулит и задникът ми не е провиснал. Обръщам се пряко към вас, злобни хора с малки и стиснати душички, въпреки че това ми е под нивото, и под достойнството, и въобще под всичко. Единственото което ще ви кажа е, че ви се смея в очите. По цял свят хората ме имат за еталон на красотата, а тук се опитвате да кажете, че бялото е черно” – противопоставя се на писаниците Антония Петрова.

В свое предишно интервю тя разкри, че красотата й е напълно естествена и никога не и се е налагало да пази диети, или да си ограничава сладкишите. Поради природните й дадености, също така спортувала твърде рядко, защото презирала насажданите с години стереотипи за красота на човешкото тяло. Въобще, обичала да е умерена във всичко – в секса, в храненето, в спорта и в забавленията.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. мамоооо баси гъзището дето има тая пък после нямала целулит.Баси крокодила наистина.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *