Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мис Крокодил: Грозотии ми завиждат на красотата

Антония Петрова

Скандално сладката Мис Крокодил направи поредното гръмко изявление и в типичния си интригантски стил забърка нов скандал, който хвърли в потрес всички, интересуващи се от нейните медийни изяви. 

След като в продължение на повече от три години Антония Петрова бе оплювана по цял куп модни издания заради несправедливо спечелената корона на „Мис България” и бе обявена за страшилище №1 на България, след като бе отвличана и шамаросвана от настоящия си съпруг пред очите на две държави, най – после тя изпадна в откровение и заяви, че останалите манекенки са просто едни грозотии, които й завиждат на красотата.

Мис Крокодил – Антония Петрова

Бившата г – ца Петрова коментира и тазгодишното издание на „Мис България”. Според нейното вещо мнение, инициативата е претърпяла пълен провал, а участничките в престижното издание са станали чисто и просто жертва на отвратителна подигравка. Младите им имена били забъркани в ужасяващи скандали за пари и несъществуващ рейтинг, а отношението към тях било повече от потресаващо.

Когато самата Антония станала върховната миска през 2009 –а, такива неща на конкурса нямало и въобще не може да става дума за каквато и да е спекулация. Тогава на „Мис България” не се гледало само като на „машина за пари” и момичетата получавали доста повече поощрения, сравнено със сегашните претендентки за короната. Категорично отрича, че самата тя си е платила, за да завладее първото място.

Мис Крокодил отхвърля и всички обвинения, че е жадна до безумие за медийното внимание и прави всичко възможно, за да се появява под светлините на прожекторите. Дори никога през живота си не се била обаждала на журналистите, за да й пишат статии в нейна полза. Напротив, дори се стремяла по всякакъв начин се мъчела да отказва интервютата на напиращите репортери, които сами се лепели за нея като магнит на хладилник.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=MurBUE0YMQI

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Мис Крокодил: Грозотии ми завиждат на красотата

  1. вили Отговор

    18.05.2012 в 19:08

    Какъв крокодил бе то цял алигатор.ако не сътворява от време навреме по някой скандал да са я забравили вече,не че някой я бръсне за нещо..

  2. тони Отговор

    19.05.2012 в 19:52

    тя ако е красива……ви каня да се повозите,защото аз съм трамвай……… Толкова ли ниско паднахме като избираме такива мис-ки…..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *