Мирослав Йончев: Ще бягам от България като дисидент

0

Обвиненият в сводничество атлет още преживява ареста

Мирослав Йончев
Мирослав Йончев

Арестуваният за сводничество и склоняване към проституция Мирослав Йончев изказа категорично мнение, че е станал жертва на нечий личен интерес. Според неговото мнение, цялата история е скалъпена с идеята някой да си прави кариерата на чужд гръб и да разказва, че е спасявал „манекенки от отвличане”.

„Бях на гости при баба ми, за да я успокоя. Около два месеца преди това дядо беше починал и трябваше непрекъснато да има човек около нея. Баретите нахлуха там. Пред очите на малкото ми дете. После разказваха на всички мои роднини колко и какъв лоше човек съм, какви злодейства съм извършил. Баба ми не можа да преживее ареста и почина. А аз все още нямам обвинителен акт”, коментира Йончев.

Мирослав Йончев
Мирослав Йончев

Той разказа още ужасяващи от негова гледна точка истории, които му се случили по време на престоя в килията. Така например, властите му забранили да прави консултация с медицински лица по негов избор, когато имал нужда от това. Допълва, че не познава и никога не е познавал Алексей Петров, но и да го познава – в това няма нищо лошо.

В ареста получил хипертония. По думите му, към животните в зоологическата градина се отнасят по – добре, отколкото към него по време на престоя зад решетките. Малката стая силно повлияла на психиката му и го извадила за дълго време от равновесие.

„Влязох в ареста с фигура на модел, но там всичко се развали и сега трябва да започвам на ново”, заключи Мирослав Йончев.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *