Миролюба Бенатова се сджавка с „Хрътките“ и „Код: криминално“! Отива в Нова тв. – с видео

0

Миролюба БенатоваВътрешна война между Миролюба Бенатова и продуцентите на предаванията „Хрътките” и „Код: Криминално”. В медийната група на бТВ се говори, че по всяка вероятност чаровната журналистка ще се премести в Нова телевизия.

Слухове в медийните среди носят интересната информация, че войната била разпалена от самата Миролюба, която пред ръководството се оплакала, че „Хрътките” и код-криминалистите  „крали” нейни идеи за разследвания. „След като подам молба за отпускане на командировъчни и средства за представителни разходи иНова тв дам основанието за тях – някое разследване, то веднага започва  да се работи от хора на „Хрътките”. В такава атмосфера не може да се работи и за това обмислям да напусна телевизията…”, споделила Миролюба Бенатова пред приятели. По непотвърдена информация тя вече е влязла в преговори с шефове на Нова, където й било обещано работно място, но и гарантирано, че при добра концепция ще й се финансира нейно лично предаване. Тя поискала време за размисъл, но по всяка вероятност щяла да се съгласи, при това съвсем скоро.

Ето едно от двете скандални предавания на Btv Action, които без срам ограбват труда и идеите на топ разследващата журналистка Миролюба Бенатова! „Код: Криминално„! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *