Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Миролюба Бенатова сменяла мъжете като носни кърпички

miroliubaМиролюба Бенатова работи като журналист от цели двайсет години, но за разлика от кариерата, в любовта е доста по-непостоянна и претенциозна. Влюбването й и връзките обикновено траели най-мого три години, твърди самата тя.

Оказва се, че устатата журналистка по-често сменя мъжете, отколкото работата и работното място, но това изобщо не я притеснявало. Важното било на нея да й е хубаво.

За собствено оправдание тя казва – аз като че ли съм спазила всеобщото правило, доказано от учените, че любовта свършва на третата година и оттам нататък започва рутината. Засега не съм успяла с нито един от  моите партньори да прескоча този критичен момент, когато свършва любовта, но започва надграждането на връзката. С нито един не съм успяла да намеря заедно мотив да заедно към  продължим към абсолютната любов”, казва откровено Миролюба пред списание „Ел”, без да знае, че такова понетие като абсолютна любов няма и почти всичко в този свят е относително, пак тази относителност зависи и от самия теб.

 Аз вярвам  в страстта и любовта. Искам всичко да е цветя и вълшебна приказка. Сигурно съм романтичка дълбоко в себе си, но нямам време да изявя цялата си романтика, или не съм срещнала човека, с когото да го направя.

За мен не е достатъчна причина  да бъдеш с някой, само за да делите сметки, кредити, вещи той да мъкне чантите от пазара и да изхвърля боклука. А ако имаме куче, да го разхожда.  Аз не искам да живея в безразличие и абсолютна монотонност, само защото така правят другите.  Ако между двама души няма страст, по-добре да си сам, а не да търпиш човека до себе си лицемерно и да се хвалиш, че имаш семейство. Прекалено голям компромис за мен е да живееш без любов, твърди журналистката, която явно не знае, че точно любовта е най-големият компромис.

И че за да бъдат заедно двама души, те са и за добро , и за лошо и най-важното да си отгледат деца.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *