Миро се оплаква: Златка се разгони!

0

ЗлаткаПочти семейният живот на Златка Димитрова  не вървял гладко и безоблачно.

Въпреки многото подаръци и екскурзии, които пълнели окото и ръцете й, тя не била съвсем щастлива в брачното ложе. Сексът, който очаквала, че ще е страстен и по всяко време на деня, не бил като в розовите романи, които четяла. Любимият й не я мятал като лъв в леглото, не я причаквал гол пред банята, не се нахвърлял върху нея в колата и не вършел подобаващо всички там задължителни за лудо влюбените мъже неща.

Пухкавият бизнесмен пък се ожалил пред сплотена мъжка компания, че без да се усети е вкарал в спалнята си истинска жена- стръвница. бебеДамата  кипяла, та чак изкипявала  от хиперсексуална енергия и желаела да бъде обладавана страстно и сутрин, и вечер.  Възбуждала се от най-нищожни и случайни причини, например от гледката на разголени мъжки и женски тела из модните списания, които разглеждала  по цял ден, от невинни целувки по телевизията, от гледката на двама влюбени, които вървят по улицата и дори от любовния зов на мартенските котки.

Приятелите на Миро го успокоявали мъдро, че по- добре да има хиперсексуална дама, но  в леглото си, отколкото нимфоманка, която да тича след всеки срещнат и да му слага рога сутрин, обед и вечер. Пък той е пич и ще издържи на напъна, който с времето ще поотмине. Специалисти по сексуалните връзки обаче смятат, че силната полова активност на Златка е свързана с подсъзнателното й желание да забрменее и да върже завинаги Миро до себе си с бебе.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *