Миро призна: Бях голям г*з

0

miroМиро от Каризма“ заяви в свое интервю, че е един обикновен човек, който случайно има необикновена професия. Той доста странно заяви, че обича дома си, семейстото си, кучетата, котките, всички животни въобще, филмите и книгите.

Дори се нарече нежен и  обичан диктатор в в собствения си личен свят. Това обаче е сега, а преди не било така, обясни той и неочаквано каза, че имал период, в който се държал като г*з и се чувствал като такъв. Държах се отвратително, бях арогантен, бях нахален и самовлюбен, вдигах скандали, тропах с крак, лигавех се, държах се отвратително, имах се за голамата звезда и голамата работа и едвва ли не исках всички да падат в краката ми, като ме видят.

Цяло щастие е, че се ограничих само с това и не направих някоя много по-голяма глупост, посипва си главата с пепел певецът. Държах се като задник, но това е резултат от младостта и голямата слава, която ме връхлетя, а аз явно не бях подготвен за нея, тя ме зашемети и ме промени.

Сега той бил друг човек, грижел се за кученца и котенца, не вдигал скндали, обичал самотата и домашния уют.

Въпреки признанията си за гъ*а, той спести две много важни неща в интервюто си. Едното е за кокаина, който всички знаят, че взима и с него се поддържа бодър и вдъхновен. А другото е за се*суалната му ориентация, която той небрежно прескочи и не обясни защо няма жена, защо няма семейство и защо за него няма нито една история с женски сълзи и нещастна любов. А единствено мълчание.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/p_a4JwtSObo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *