Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Миро от „Мери бойс бенд“ пребори рака !

Миро и Мери

Миро и Мери останаха заедно и в борбата с рака!

Три години Миро от “ Мери бойс бенд “ се бори с коварното заболяване левкемия. След мноцество операции и дълго лечение музикантът смело казва, че рака е зад гърба му.

Той споделя, че основната “ виновница “ той да бъде сред нас е жената до него . Мери неотлъчно следва Миро по време на тежката борба. Според него тя е тази, която му дава сили през тези години. Преборването на рака и двамата отдават на тежката работа, на която се отдават по това време. Подкрепата на Мери и няйната сила са в основата, според Миро. Двамата са от 20 години заедно в живота. На сцената се качат преди 17 години.
Най- големият им общ успех според тях е освен победата над болестта

Мери Бойс Бенд

Мери Бойс Бенд създаде последния си албум по време на тежката борба на Миро.

и песента им “ Непознати улици „, която е на страниците на редица учебници. Мери споделя, че песента се ражда в Бургас, а тексът е написан от самата нея. Тя е и основният писач в бандата.
Интересното е, че битката с левкемията не отказва музикантите от това да творят. Последният им албум “ Дългият път към дома“ е плод на голямата им битка с живота.
Вече за Мери и Миро рака е част от миналото и затворена страница от техния живот. Оптимизмът и жаждата за ново начало е водещо и при двамата. Музикантите казват, че живеят нов живот, в който място за болка и негативизъм няма.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *