Миро: Не искам деца!

0

miroМиро сподели, че доста е мислил, но не е готов да стане баща, макар че в момента  искат от него точно това. Той довери пред Гала, че е получил sms с многозначителен и ултимативен  текст: „Искам дете. Започвай да мислиш“. И оттогава мисли, спукал се е даже да мисли, но нищо не измисля.

Певецът е на мнение, че призивът: „Хайде да си направим деца, не може да се сравнява с нищо друго и не например като хайде да си направим бъркани яйца, или хайде да си направим една разходка до морето.“

Тези неща не стават с призиви, не стават с решения, а според него, когато Бог реши да направи подарък на една двойка.

Гала го гледаше доста стреснато, но все пак професионално се овладя и се въздържа от въпроси. Тя попита все пак кой е автор на странния и ултимативен смс, но не получи отговор. Вместо това Миро й каза, че сестра му също е родила доста късно на границата на възможността да забременее и да роди.

Зрителите обаче не се оказаха толкова деликатни като Гала и започнаха да се питат веднага след предаването в общия чат на Нова – мъж ли е пратил сма-а, или жена. И изобщо за какви деца говори Миро, когато всички знаят, че е на другия бряг и няма връзки с жени.

За процедура ин витро ли става дума, или за случайна обожателка, която ще си даде тялото, за да му пръкне наследник? А той пък как ще го направи това дете.

Други зрители пък казват, че при днешните технологии всичко е възможно. Щом и Азис има дете, какво пречи на Миро да си направи, пък и му е време да стане татко.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/9Pye-MflXNk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *