Миро купи джип на мъжкото си гадже

0

Каризмата съвсем изтрещя

Миро купи джип на мъжкото си гадже
Миро купи джип на мъжкото си гадже

Последните клюки донесоха новината, че певецът Миро е обзавел мъжкото си гадже с изключително скъп и луксозен джип – последен модел. Според мълвата, Каризмата преди дни е купил на танцьора Айхан Исинов супермощен „Фолксваген Туарег”, с който щастливецът вече гордо пори улиците на София и се появява на всяко светско събитие.

Скъпият джип е черен на цвят и стъклата му са фабрично затъмнени, допълват хора от хайлайфа. За колата на своя интимен приятел Миро бръкнал доста надълбоко в джоба си, но в крайна сметка успял да се справи без да прибягва до заеми. Сделката обаче сериозно опразнила банковите сметки и сега се предлагал по нощните заведения на половин цена.

Миро от Каризма
Миро от Каризма

Самият Миро категорично отрича, да е купил возилото като подарък на своето мъжко гадже. Твърди, че е взел колата по – скоро за удобство, защото честите му участия в провинцията и разораните пътища на България изискват да имаш яка машина, за да пътуваш безпроблемно. Запознати обаче припомнят, че танцьорът преди време би шута на Миро Каризмата и скъпият подарък навярно е единственият начин да се сдобрят.

Музиканти пък коментираха, че Миро явно е съвсем изтрещял, щом е решил да даде толкова пари за някаква си кола в толкова тежък за държавата момент. Защото сега никой не знае какво ще се случи и как ще се развият събитията, а най – черните сценарии включват дори и гражданска война.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=8AX187_t6UU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *