Миро Каризмата върти гол стриптийз на Витошка!

0

Срами и позор за Миро от „Каризма“, разсъблече се насред София

миро каризмата

Водещият на романтичното Би Ти Ви предаване „Наистина любов“ Миро се зае да обновява гардероба си. Певецът от разпадналия се дует „Каризма“ се нуждае от нови пролетни дрехи, за да е в крак с модата и да впечатлява не само фенките, но и почитателите си от силния пол.

Тези дни той бе засечен от зорки папараци да обикаля бутиците по централната търговска улица на София „Витошка“. В един от магазините за дрехи Миро си хареса бяла блуза на райета и лъскав черен панталон. Той хлътна в пробната да мери, а минути по-късно се подаде гол от кабината, защото му трябваше консултация от продавачката.

Жената зад щанда буквално зина от изненада, когато Каризмата цъфна дибидюс пред нея. Госпожата обаче сравнително бързо преодоля шока и отговори на въпросите на ВИП клиента. Той пък взе да щъка гол из търговския обект, търсейки други тоалети които да изпробва.

Приключил с меренето, певецът се оказа без пари. Той набързо отиде до колата, където млад и атлетичен шофьор му даде две петдесетолевки. С бърза крачка Миро се отправи към продавачката с банкнотите. С тях певецът плати лъскавия панталон, който явно му беше по мярка и отговаряше на изискванията му за модерно облекло.

http://www.youtube.com/watch?v=4Ykw7DxHvjU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *