Миро Каризмата подвластен на зловеща секта

1

В живота няма провали, има само уроци

Това е веруюто на певеца Миро, който и днес е по-известен като Миро от „Каризма“, въпреки че от 8 години дуетът му с Галя не съществува.

Миро от „Каризма"

Отскоро той е водещ и на любовното предаване „Наистина любов“ по Би Ти Ви. Лично Наталия Симеонова се е спряла на певеца за свой наследник в студиото на любовните послания на „Наистина любов“, което е продължение на дългогодишното й предаване „Море от любов“.

Миро е роден преди 38 години в Добрич на 10 март. Баща му Димо Георгиев Костадинов – известен в града с прякора Добрия, е първа генерация български преселник от Румъния. Майка му пък е наполовина гагаузка и наполовина габровка. Миро е второто дете в семейството си и има по-голяма сестра Деана. До 6-годишна възраст е отгледан от баба си по майчина линия Мария заради честите му боледувания. Оттогава са й първите му спомени за музиката.

„Не ходех на детска градина, а стоях залепен до радиото, просто неотлъчно бях до него и слушах музика“, спомня си певецът. Когато родителите му го прибират да живее при тях, заради интереса му към музиката записват 6-годишния Миро на уроци по пиано. На 8 г. Миро за пръв път се качва на сцената и участва в мюзикъла „Росица и вълкът“ на Парашкев Хаджиев. На 14 години, въпреки че е роден в семейство на атеисти, Миро приема Исус Христос като личен спасител и става част от Надденоминационна църква „Рема Добрич“. Заедно с присъединяването му в „Рема Добрич“ и експанзията на протестантството в България Миро става част от първите групи за хваление и преклонение в България, в които той е вокал и кийбордист. През същата година -1991 г., за негов късмет е открит от търсача на таланти Георги Сарандев, който започва да го разхожда по музикални фестивали и го откъсва от „Рема Добрич“.

През 1995 г. Миро печели безапелационно фестивал „Откритие“. Годината му носи и влизане в топ 3 на „Златният Орфей“ и става представител на България на фестивала „Памуккале“ в Турция. Гостува на фестивала и вече копнее за световните сцени. През 1997 г. влиза в редиците на Българската армия, като същата година печели „Дебют“ на „Първите музикални награди“ на България.

През този период Миро вече работи с Митко Щерев и Красимир Гюлмезов, но песните не носят популярност на ефрейтор Миро. Излизайки от казармата решава да се премести да живее в столицата и да се изхранва от писане на музика за други изпълнители.

Съдбовната за него среща с Галина Кудрова е през 1999 г., с която се запознават на кастинг и решават да основат дует „Каризма“. Междувременно талантливите музиканти си плащат наема като пеещи сервитьори в култовото за това време столично заведение „Опера“, където често гостуват дипломати, политици, посланици и дори княгиня Мария Луиза.

България научава за „Каризма“ с песента й „Рискувам да те имам“, продуцирана от Митко Щерев, която става хит номер 1 на страната за 2001 година. Следващите години Миро и Галя оглавяват класациите с нови и нови сингли. През 2008 г. двамата официално обявяват, че се разделят. И до днес никой от тях не обелва дума защо толкова успешната им формация пропада. Злите езици разказват, че неконтролируемата зависимост на Галя към кокаина е повод двамата да се разделят. Тя рязко изчезва от публичното пространство, няколко години по-късно прави опит отново да се появи, като приема да участва в издание на „ВИП брадър“. Участието й, което и днес се помни като излагация, е краят на публичните й изяви. Гласовитата певица се мести да живее в Обединеното кралство, където според клюките се прехранва с участия по барове и като сервитьорка. Миро поема по пътя на соловата си кариера. Скандалите около него така и не стихват. Жълтата преса постоянно го свързва в гей връзки с именити или никому неизвестни хомосексуалисти у нас или зад граница.

Истината е, че Миро започва да води с годините все по-отшелнически живот. С всеки припечелен лев той гледа ида избяга на почивка зад граница. Живее в столичния си апартамент заедно с 5 кучета и 2 котки.

„Не знаех дали съм способен на такава отговорност. Прибрах кученце от улицата, то взе, че роди. Те са душички, топли души“, разказва Миро.

Когато пътува по участия, той възлага грижите за животните на роднини, приятели и понякога съседи. Обича да прекарва дните си вкъщи, готви с удоволствие, посреща приятели около масата. На Бъдни вечер обикновено събира семейството си в София, като всяко блюдо е сръчно приготвено от самия него и признава, че копнее за наследник. Защото е готов да възпитава и отглежда дете. А за славното си минало, наречено „Каризма“, е откровен:

„Нямам дълг към Галя. Мислил съм много, моят отговор е, че има неща, които трябва да си останат в миналото и това им придава допълнителна стойност. Не можем да се съберем заедно с нея никога. Но ние се разделихме като приятели, каквито винаги сме били и ще бъдем.“

http://www.youtube.com/watch?v=4Ykw7DxHvjU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Как може да бъдете толкова прости, неуки и необразовани? и да си позволявате да манипулирате общественото мнение? от кога вярата в Христос и ходенето на църква „евангелска“ те прави подвластен на зловеща секта. От кога християнството е зловещо? Или половин Западна Европа и Америка са сектанти според вас, неграмотни!?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *