Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Миро Каризмата: Галя не е болна от СПИН!

Миро Каризмата

Миро Каризмата отрече по най – категоричен начин, че бившата му партньорка и любовница Галя е болна от СПИН. Той сподели пред журналисти, че когато прочел за слуховете много се разтревожил и на секундата й се обадил, за да провери дали въобще е жива.

Галя отрекла напълно слуховете и му казала да не се притеснява за нея. Тя пък от своя страна все още му била сърдита задето навремето я прецакал с пари и по този начин провалил съвместната им кариера. Разговорът като цяло продължил с вадене на стари ризи и Миро побързал да затвори телефона, едновременно успокоен и изнервен.

„Истината е, че с Галя в момента не сме в блестящи отношения, но това не може да ме накара да лъжа по неин адрес. Аз навремето я обидих жестоко, защото й изневерих с друга жена, но това си е наша лична история. Със сигурност, тя не е болна от нищо, а как ли пък не от СПИН” – казал Миро.

Той подчертал, че е силно вярващ християнин и преди всичко се стараел да бъде добър човек. Далече бил от мисълта да я злепоставя още повече, защото никой не е застрахован в този живот. Днес си на върха, утре се пропиваш и падаш в капана на зависимостта.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *