Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Миро изненада всички: Манипулираха ми номинацията!

Миро и НадеждаВ Брадъра не само, че всичко е нагласено, но и се знае по сценарий кой кога трябва да отпадне. Това стана ясно от признанията на изгонения Миро пред Гала. Той искал да прати на номинации Сани-Алекса още първия път, но не му разрешили. В изповедалнята Големият брат отхвърлил предложението му и го помолил да посочи някой друг.

Доста изненадан, Миро се замислил и от немай къде номинирал Панайот, защото другите ги познавал по-добре. Всичко това било с цел още на втория ден Панайот да бъде изхвърлен, за да го върнат обратно тайно в Къщата. Не зная как е било при другите играчи, но сигурно и при тях е имало някакъв натиск. Иначе беше нелогично да излезе пръв и то с такъв голям процент, разсъждава играчът. Много хора го познаваха, много го харесваха, няма как всички да поискат да го изхвърлят. Та ние току що бяхме дошли. Изненадващо Миро призна, че също харесвал Панайот, бил му забавен, внасял оживление в Къщата. А Сани номинирал, защото много спяла първия ден. И защото не я познавал. Това бяха изненадващи номинации, признава той. Трябваше да мине поне седмица, но явно е замислено предварително. Както явно се оказа, че е замислено излизането на Сани, но седмица по-късно. Тези откровения за кой ли път потвърдиха подозренията на много зрители, че не те гонят с СМС-ите си играчите. Че цялата игра е предварително замислена, знае се кой кога ще излезе, кой ще остане и дори кой ще спечели. Както и да се държиш вътре, каквото и да правиш, ще излезеш, когато ти е писано от продуцентите. Миро12Разкритието постави под съмнение и рекордния процент, с който бяха изгонени тризначките, непрекъснатото спасяване на Стойка, която не харесваше нито на хората вътре, нито но тези отвън, но остана. И нищо чудно да спечели. А хората пък вече се питат защо и за каква цена става всичко това.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Миро изненада всички: Манипулираха ми номинацията!

 1. Парашкева Отговор

  14.12.2012 в 11:47

  Тоя пък мухльо се взе за звезда и дава определения.Никой на сила не го е вкарал ревльото вътре.Ако не беше го зарязала жена му никой да не си спомня за него,ааааа и ако не беше се цифкавил.Егати мъжът.Правилно го нарекоха мишка.

 2. Краси Отговор

  15.12.2012 в 10:18

  Никой вътре не е звезда, но наистина е дразнещо да ги манипулират. Нека имат правото сами да изхвърлят по-непригодните.

 3. Данчо Отговор

  15.12.2012 в 10:51

  Балъците , които гласуват с СМС са виновни , че финансират просташкото предаване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *