Миро иска бебе

1
Миро отчаяно иска бебе

Един от най – успешните поп певци у нас в последните години заприлича на застаряваща хубавица с последната си приумица, присмиват му се запознати. Изпълнителят на „Губя контрол когато…“ е луднал тотално и е твърдо решен да става баща при все, че често го подмятат за сексуалната му ориентация. Миро Каризмата  съзнал, че вече е готов за дете и не искал да отлага повече тази радост в своя живот. Единствената пречка за изпълнителят на „Август е септември“ е, че за момента нямал сериозна приятелка, а не искал да отлага повече своя наследник, тъй като вече е прехвърлил 35 години.

Трети пък подмятат, че нищо чудно Галка да стане майка на мечтаното бебе на Миро

Почти фанатичната идея на Миро да стане баща на всяка цена вече започвала да дразни близките му,  тъй като и без друго емоционалния изпълнител се превърнал в истинско мрънкало като дете, на което са му отнели играчките. Освен това  за тях това е поредният му изблик на лудост. Припомняме ви, че първо Миро бе твърдо решен, че на всяка цена трябва да се ожени, а сега и това. Преди време  Миро дори сам се похвали, че е предложил брак на избраницата си,  която не му била гадже, но го познавала много добре от години насам. Тогава мнозина решиха, че русолявият изпълнител е поискал ръката на екс дуетната си половинка Галка,  но това така и не стана ясно.

Злобари от светските среди пък побързаха да секнат поредния  мерак на хитовия изпълнител, като коментираха, че единственият му шанс да се сдобие с бебе е да постъпи като Елтън Джон и любовника му т.е да се обърне за спешна помощ към сурогатна майка, вместо да занимавал цяла България с поредната си приумица.

Миро в едно откровено интервю! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Абе Миро какво се занимаваш с глупости, я отивай да пръскаш дупетата на млади турчета по хотелите, кви деца, кви два лева?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *