Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мира Радева: Стреляха по семейството ми, за да ранят мен

Мира пак ревеМира Радева отново изпадна в истерия и обяви, че стрелят по семейството й, за да напранят нея. В първия момент зрителите се стреснаха, че някой наистина е стрелял, но после стана ясно, че иде реч за номинациите. Вярно е, че съквартирантите бяха ядосани, че тя стои в предаването с мъжа си, дъщеря си и зет си и заедно представляват много силна група. Затова и започнаха да ги номинират един по един, за да разбият групата. Нормална реакция за игра, освен това  клетият любовник на Мира – Ивайло хич, ама хич не беше за това предаване и си тръгна щастлив, че се маха от тази лудница.

По същия начин се почувства и Джеред, който едва се въздържа да не излезе от къщата с подскоци. Той нито се чувстваше на мястото си, нито му беше приятен затворът, нито пък разбираше какво става вътре и какво му говорят. Самата Мира и ИринаМира ги беше вкарала в предаването насила и те влязоха, за да не й скършат хатъра. Така че съквартирантите им направиха услуга, като ги номинираха, а зрителите още по-голяма, като ги изгониха. Сега на мушката са самата Мира и дъщеря й Анна и една от двете със сигурност ще си отиде утре, а 90 процента това е Анна.

Социоложката обаче не се сеща и за миг, че членовете на семейството й са безкрайно скучни и безинтересни, а вини за това другите учстници, които правели заговор срещу нея, за да я наранят и да я направят по-слаба и без подкрепа вътре. Това са ужасни хора, споделя тя пред Ирина Флорин, която май единствена остана в нейния лагер.

Те искат да ме наранят чрез децата и чрез мъжа ми. Сега ще изгонят и Ани. Спокойно, посъветва я Ирина. Не е ясно кого ще изгонят в понеделник, а дори това да е Ани, трябва да се радваш, защото тя ще отиде при мъжа си и ще е щастлива. Детето не се чувства добре тук, особено като излезе и Джеред. А за моето щастие има ли кой да помисли, попита егоистично Мира и пак потъна в сълзи, бършейки ги с хавлията за баня.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *