Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мира Радева със зловещи разкрития за Станка: Би ме до кръв!

Мира изгоненаМира Радева вече е в свои води и започна масирана кампания за дискредитирането на Станка Златева в очите на зрителите.  „Докато имахме мисия полицаи и нарушители, едната от задачите беше бой с възглавници. Всички се удряхме на шега, но Станка така ме халоса по главата, че ми потече кръв от носа, разказва с ужас социоложката.
Наложи се да викаме лекар. Толкова беше тежко. Оказа се, че и пъпната ми херния е излязла, изжали се тя пред Гала. Това не го излъчиха, защото Ваня веднага разбра какво става и отстрани Станка от играта. За мен тя или не си знае силата, или в атзи мисия е намерила легален начин да ми отмъсти и да ме удари жестоко, за да ме заболи. Мира така и не обясни как от удар по главата с възглавница излиза херния на пъпа, но Гала не се усети и взе да ахка и да охка заедно с нея.
Социоложката обвини и ВИП Брадър в монтаж. Този епизод с поличката, когато я попитах защо не си носи, са го излъчвали десетина пъти поне. Но са пропуснали, че преди това Станка ми поиска да й направя психологически портрет. Дават само избрани кадри и един става лош, друг става жертва.
Вероятно Мира не е имала време да гледа всички епизоди, защото и това го повториха няколко пъти – направи ми портрет тогава, кажи ми каква съм, щом си психолог, подкани Станка Мира. И тогава след анализ на поведението й, социоложката започна с поличката и момченцето. Сигурно Мира е забравила удобно и другите си думи – че Станка е момиче с еднократни бързи връзки, защото не може да задържи мъж до себе си и обвинението, изказано пред Ваня Червенкова, че всъщност Станка даже не е момиче, а нещо друго…
Сърденето на Станка не е заради поличката, а заради многобройните намеци за сексуалността й и иронията за връзките – еднодневки. Медалистката реагираше типично по детски – махай се, не искам да те слушам, не желая да говоря с теб, запушване на ушите, когато Мира пее и демонстративно седене на стола по време на мисията с предизборния митинг на социоложката. Тя даже не стана да я изпляти, когато снощи я изгониха.
Съвсем предвидимо поведението на Мира сега ще е да срине авторитета на Станка по всички медии, до които се докопа и във всички интервюта.  Тя не може да се примири, че един силен играч й обърна гръб и до края на предаването не й проговори. Освен това Станка е единственият сериозен конкурент на любимия й Пламен и тя ще се опита да я срази отвън, след като не успя вътре.
ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *