Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мира Радева с шокираща тайна – ето защо влезе в Къщата!

Мира ревБлизо 15 години по-младият любовник на Мира Радева е причината тя да не отиде в Америка на сватбата на дъщеря си. Това стана ясно от подхвърлени реплики между майка и дъщеря в спалнята.  Той малко се е променил – прошепна Ана. Даже е по-любезен към мен. Променил се е, промълви неуверено майка й. Прегърна те. Може да е само за пред камерите, промърмори момичето. Тази сцена показа, че отношенията дъщеря – доведен баща са били силно изострени и хлапето е хукнало в чужбина, за да си търси щастието и спокойствието.

Самата Мира пък призна пред Ваня Червенкова, че с Ивайло никога не са се делили, тя никога не го оставяла сам за дълго време, защото имала нужда от него. Или по-скоро защото се страхува, че може да й избяга. А едно пътуване до Америка и гостуване за  цял месец – можело да изложи на риск връзката й с Ивайло. Затова социоложката е предпочела да стои тук да брани собственото си щастие, вместо да отиде на сватбата.

Втори разговор потвърди това. Мира се зажали, че в понеделник може да изгонят Ивайло на елиминациите, защото и съквартирантите, а навярно и зрителите не го харесват особено. И какво ще правим, Иве, ако те изгонят, завайка се тя. Като ме изгонят, голяма работа.Ани и Джерард Ще си отида вкъщи, а ти ще си стоиш тук и ще се показваш по телевизора, каза грубо борецът. Аз моето си го взех. Явно ставаше дума, че си е взел хонорара и не му пука особено. Ама аз какво ще правя тук сама, изохка Мира. Каквото искаш, идеята си беше твоя, промърмори той.

Така се изясни причината как продуцентите са хванали социоложката в капана да влезе в Къщата. Те са знаели, че Мира има талантлива дъщеря, примамили са я с обещание за пари и че ще й платят билетите до България. Но при условие, че и майката влезе в Къщата. Радева не е имала друг избор и за да види дъщеря си, се навила да участва.

Знам, че много неща ще излязат наяве, жълтите вестници ще ме разкъсат, дебнат всяка моя стъпка. Въпреки това тя рискува да влезе заради детето си. А вътре взе пък да й харесва и реши, че с един куршум – три заека. Ще се срещне с Ани, ще си поизлъска образа и не на последно място,  цялото семейство ще вземе солиден хонорар.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *