Мира Радева с шокираща тайна – ето защо влезе в Къщата!

1

Мира ревБлизо 15 години по-младият любовник на Мира Радева е причината тя да не отиде в Америка на сватбата на дъщеря си. Това стана ясно от подхвърлени реплики между майка и дъщеря в спалнята.  Той малко се е променил – прошепна Ана. Даже е по-любезен към мен. Променил се е, промълви неуверено майка й. Прегърна те. Може да е само за пред камерите, промърмори момичето. Тази сцена показа, че отношенията дъщеря – доведен баща са били силно изострени и хлапето е хукнало в чужбина, за да си търси щастието и спокойствието.

Самата Мира пък призна пред Ваня Червенкова, че с Ивайло никога не са се делили, тя никога не го оставяла сам за дълго време, защото имала нужда от него. Или по-скоро защото се страхува, че може да й избяга. А едно пътуване до Америка и гостуване за  цял месец – можело да изложи на риск връзката й с Ивайло. Затова социоложката е предпочела да стои тук да брани собственото си щастие, вместо да отиде на сватбата.

Втори разговор потвърди това. Мира се зажали, че в понеделник може да изгонят Ивайло на елиминациите, защото и съквартирантите, а навярно и зрителите не го харесват особено. И какво ще правим, Иве, ако те изгонят, завайка се тя. Като ме изгонят, голяма работа.Ани и Джерард Ще си отида вкъщи, а ти ще си стоиш тук и ще се показваш по телевизора, каза грубо борецът. Аз моето си го взех. Явно ставаше дума, че си е взел хонорара и не му пука особено. Ама аз какво ще правя тук сама, изохка Мира. Каквото искаш, идеята си беше твоя, промърмори той.

Така се изясни причината как продуцентите са хванали социоложката в капана да влезе в Къщата. Те са знаели, че Мира има талантлива дъщеря, примамили са я с обещание за пари и че ще й платят билетите до България. Но при условие, че и майката влезе в Къщата. Радева не е имала друг избор и за да види дъщеря си, се навила да участва.

Знам, че много неща ще излязат наяве, жълтите вестници ще ме разкъсат, дебнат всяка моя стъпка. Въпреки това тя рискува да влезе заради детето си. А вътре взе пък да й харесва и реши, че с един куршум – три заека. Ще се срещне с Ани, ще си поизлъска образа и не на последно място,  цялото семейство ще вземе солиден хонорар.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/QIQEOOQ6nDo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Не съм симпатизант на тази Мира, защото знам че нейните допитвания предварително са предплатени, но защо трябва да се бъркате в личния й живот.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *