Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мира Радева с нов удар по Станка. Тя е мъж!

Мира РадеваДали Мира Радева цели единствено отстраняването на Станка Златева като конкуренция от ВИП Брадър, или нещо много по-сериозно само тя си знае, но атаките продължават.
Преди два дни социоложката тайно в изповедалнята нарече спортистката нимфоманка. Тя използвала мъжете за се*с за по една нощ и ги изхвърляла. Понеже в нейния мъжки свят така било прието – таковаш и бягаш. Мира не знаеше, че тези номинации ще се излъчат пред съквартирантите на телевизионния екран и Станка ще я чуе лично. Заедно с нея зяпнаха от изумление половината съквартиранти, защото е прекалено смело и безотговорно да твърдиш подобно нещо за някого, когото не познаваш.
Станка избухна за кой ли път и се разплака. Нито ми знаеш връзките, нито си ми светила. Това, което говориш, си го измисляш, но ако попиташ моите приятели, ще разбереш, че връзки за по една нощ аз нямам и няма как и да имам. Махни се от мен, не искам да говоря с теб, не искам и да те гледам! Толкова си подла! – извика след нея медалистката.Станка
Мира Радева обаче не миряса. Тя издебва времето, когато най-голямата приятелка на Станка Ваня Червенкова не можеше да спи и обикаляше самотна хола. Социоложката веднага се нагнезди в съседното кресло и си говориха до сутринта. Ваня помоли Мира да спре да говори за Станка, тъй като я наранява жестоко.
Ти не знаеш това, което аз знам за нея, но не мога да го кажа в къщата, прошепна заговорнически Радева. Помниш ли, когато тя ми се обиди, като я попитах защо не си е взела поличка и защо ходи  като момченце? Тук всеки ходи с панталон и дънки. Особено пък Йоана. Защо тя не ми се обиди? Защо само Станка го взе така навътре? Защото от истината боли. Защото я настъпих по чувства, каквито другите нямат. Защото тя не е жена, а е мъж!
Ваня отвори уста, но не каза нищо. По-късно тя влезе в изповедалнята и се оплака пред БИГ Брадър, че Мира е изключително лоша и злобна жена.

ВИЗИтката на Мира Радева. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *